To je to što me zanima!

Štimac i Bujanec su pretjerali, obojici prijeti tužba Hajduka...

U pokušaju diskreditacije udruge Naš Hajduk Igor Štimac i voditelj Velimir Bujanec izrekli su cijelu seriju teških i nevjerojatnih konstrukcija koje službeni Hajduk istražuje, nakon čega će pokrenuti sudski postupak....
Vidi originalni članak

Sinoćnje gostovanje Igora Štimca u TV emisiji Bujica, voditelja Velimira Bujanca,  izazvalo je pravu buru reakcija među navijačima Hajduka. Dvojac se u svom pokušaju obračuna s udrugom Naš Hajduk nije zadržao samo na činjenicama, nego je u više navrata posegnuo i za serijom nevjerojatnih političkih konstrukcija, usporedbi Torcide s Delijama (?!?) te prije svega vrijeđanjem pokojnog vođe navijača Hajduka Žana Ojdanića, koga je voditelj emisije prekrstio u ''Jovan'', pokušavajući ga valjda tako diskreditirati i prikazati kao etnički nepodobnoga. Sve to je izazvao pravu provalu bijesa među navijačima Hajduka, za koje pokojni Žan kao dragovoljac Domovinskog rata te jedan od dugogodišnjih vođa Torcide i utemeljitelja udruge Naš Hajduk ima status ikone. 

Iako se Bujanec nešto kasnije ispričao i pokušao opravdati da je bio doveden u zabludu iščitavajući srpske navijačke portale, teško da ga išta može opravdati za ovakav gaf, a sličnih je u svojim pokušajima diskreditacije svih koji ne dijele njegova politička uvjerenja u svojoj emisiji nanizao popriličan broj. 

Nakon što su Štimcu i Bujancu uvredama odgovorili iz udruge Naš Hajduk, a iz Torcide im poručili kako su prešli granicu i poručili im da nisu dobrodošli južnije od Sv. Roka, priopćenjem se oglasio i službeni Hajduk:  

'HNK Hajduk istražuje i provjerava navode te izjave od strane voditelja i bivšeg igrača kluba, izrečene u televizijskoj emisiji koja se u petak 7. prosinca 2018. godine u večernjim satima prikazivala na nekoliko lokalnih televizija u Hrvatskoj. O daljnjim pravnim koracima i postupcima promptno ćemo obavijestiti cjelokupnu javnost.'

Neslužbeno doznajemo kako će Hajduk nakon provjere svega što su Štimac i Bujanec izrekli u sinoćnjoj emisiji te prikupljanja svih relevantnih činjenica, najvjerojatnije posegnuti i za sudskom tužbom protiv obojice. 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Matko.Gracin 10.12.2018.

    Ja sam hajdukovac ali Štico je apsolutno u pravu. U NH se okupila jugo bratija, orjuna, deca vojnih lica, srba i muslimana iz Splita. Na platformi navijačkih strasti nastoje zavaditi sjever i jug, dobro planirana sabotaža.

  • Zmar116 08.12.2018.

    Svi mi koji volimo Hajduk i patimo i ludimo u isto vrijeme..Zato ne treba Štimcu zamjeriti pokoju tešku riječ ili možda i uvredu izrećenu u Bujici...Jbg u ovom očaju i beznađu, svi sada vidimo nekakve urote protiv kluba i tko zna, što sve ne...Probamo naći neke "realne" razloge zašto je stanje u klubu takvo kakvo je...A možda se ipak samo radi o nesposobnosti i neznanju onih koji vode klub...

  • mestar 08.12.2018.

    Kako balkanski politicari kazu, da bi uspjesno vodili politiku treba im jaka opozicija, ako nema neprijatelja treba ga izmisli. To je jedino kako oni znaju vodit politiku, tako da zavade narod izmedu sebe i podijeli pa da oni mogu bolje lovit kad je nered.

Komentiraj...
Vidi sve komentare