To je to što me zanima!

Štimac i igrači stigli u Belgiju: Kod vas je sve jako pozitivno

Kod nas je drukčiji mentalitet. Promjene raspoloženja događaju se iz sekundu u sekundu, idu dolje pa gore, rekao je hrvatski izbornik po dolasku u Bruxelles
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna ekspedicija na čelu s izbornikom Igorom Štimcem stigla je u Bruxelles u kojemu će u utorak imati drugi kvalifikacijski ispit protiv opasnih domaćina Belgijaca. Odmah po dolasku u glavni grad Europske Unije izbornik je podijelio svoje prve dojmove, koji su različitijih od onih u Hrvatskoj.

- Čitao sam sve vaše tekstove i nisam našao nijednu slabu točku vaše momčadi u njima. Sve je jako pozitivno, a ta atmosfera važna je za nogomet - rekao je Štimac belgijskim novinarima, prenosi Večernji list te je objasnio zašto takva situaciju nije u našoj domovini.

− Doći ćemo i mi do toga, ne brinite. Kod nas je drukčiji mentalitet. Promjene raspoloženja događaju se iz sekundu u sekundu, idu dolje pa gore.

Reprezentativci su večeras odradili trening na stadionu Kralja Baudouina.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • labelwriter 11.09.2012.

    kako nece bit pozitivno....nije belgija HR......dobice to HR 3:1

  • dani711 11.09.2012.

    ma sutra pobjeda i to +1 HRVATSKA pobjedjuje 2:0 zabija eduardo u prvom poluvremenu a u drugom jela

  • Capafiori 11.09.2012.

    Igore, nije u Belgiji sve jako pozitivno, nego si ti jako negativan pa vidiš upravo ono što je zapravo normalno, no, po tvojim danim izjavama zadnjih dana uočavam da se svemu "čudiš" k'o beba zvečki. Preispitaj sebe i svoju zrelost za obavljanje zadatka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare