To je to što me zanima!

Štimac je izgubio od Sjeverne Koreje: Indiji su uvalili petardu

Indijska nogometna reprezentacija, koju vodi bivši igrač i izbornik Hrvatske Igor Štimac, izgubila je i drugu utakmicu na Interkontinentalnom kupu upravo u Indiji. Sjeverna Koreja slavila je 5-2
Vidi originalni članak

Igor Štimac (51) definitivno nije pronašao pobjedničku formulu na početku mandata kao izbornika nogometne reprezentacije Indije. Bivši igrač i izbornik "vatrenih" izgubio je i treći put u prve četiri utakmice.

Nakon poraza od Tadžikistana na Interkontinentalnom kupu u gradu Ahmedabadu u Indiji, Štimčeva reprezentacija izgubila je i od Sjeverne Koreje 5-2.

Sve je bilo gotovo nakon manje od pola sata jer su domaćini dvama golovima Ila Gwan-Jonga i jednim Hyona Jin-Sima vodili 3-0. Tanku nadu u nastavku Indiji je vratio Lallianzuala Chhangte u 51. minuti, ali Korejci su se u 63. vratili na tri gola prednosti preko Yonga Chol-Rija.

U završnih 20 minuta pala su još dva gola. Sunil Chettri smanjio je na 4-2 u 71., a konačnih 5-2, za pobjedu reprezentacije jedne od politički najzatvorenijih zemalja na svijetu, postavio je Ri Il-Jin u drugoj minuti nadoknade.

Štimčevoj momčadi do kraja natjecanja preostaje još utakmica protiv Sirije u utorak, a samo u ludom raspletu može do finala u koje idu dvije najbolje plasirane momčadi nakon grupne faze.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jami089 14.07.2019.

    E moji Indijci...Definitivno bacene pare.

  • BarunMunchausen 13.07.2019.

    Kad Indijci krenu nitko ih neće moći zaustaviti. Tribat će im neko vrime da usvoje Šticinu filozofiju kontinuiranog pritiska, totalnog posjeda, totalne obrane i totalnog napada. Sad im je malo zbrka u glavi jer nisu znali bi li piškili ili i kakali ali doći će sve na svoje mjesto nakon Šticinog drila. Moja prognoza je da će u Kataru finale igrati Hrvatska i Indija i da će pobjednik biti odlučen nakon izvođenja penala.

  • Mthesecond 13.07.2019.

    Tek ih uigrava,jos nije dobro upoznao igrace,jos nije spremio taktiku..Ovo je mozda I taktiziranje,skrivanje aduta za vaznije tekme. Vjerojatno ce eksplodirati kasnije pa nebi bilo dobro zakazivati neku prijateljsku s njima..Stimac tek hvata zalet s njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare