To je to što me zanima!

Štimac je ušao u povijest kao najgori hrvatski izbornik ikad

Hrvatska je prvi put u povijesti izgubila tri utakmice u kvalifikacijama. Igor Štimac je na klupi osvojio tek 56,7% bodova, od mogućih 30 samo 17. Najgori učinak ikad...
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija nikad prije u kvalifikacijama nije imala tri poraza. Nakon posljednjeg kola i poraza na Hampden Parku (2-0), doživjeli smo treći poraz u kvalifikacijama. Hrvatska je izborila dodatne kvalifikacije, ali...

Igor Štimac ušao je u povijest kao najgori hrvatski izbornik. Niti jedan prije njega nije imao statistiku od 56,7% osvojenih bodova, što je od mogućih 30 samo 17.

- Čini mi se da, otkad sam ja izbornik, nije bitan rezultat nego ljepota igre - požalio se Štimac nedavno. Nažalost, Hrvatska niti ima ljepotu igre niti rezultat. 

Utakmicu protiv Škotske Štimac je najavio kao "trening". No ono što je trebao biti trening i podizanje atmosfere uoči dodatnih kvalifikacija, pretvorilo se u Štimčevu katastrofu. Novi poraz neće najbolje sjesti u savezu. 

- Naravno da smo bili ljuti nakon Belgije. Ako u utorak u Glasgowu bude slično kao u petak u Maksimiru, naravno da ćemo reagirati - rekao nam je izvor iz saveza.

Hoće li Štimac dočekati dodatne kvalifikacije kao hrvatski izbornik?

'Trening' pošao po krivu: Škoti ponovo osramotili Hrvatsku!

Idi na 24sata

Komentari 154

  • adidas 13 16.10.2013.

    stimac je prije godinu dana samouvjereno rekao da će hrvatsku odvesti na pravi put

  • Bad Blue Boy 16.10.2013.

    Neka,neka sad vidi di mu je misto!!!

  • ivič 16.10.2013.

    krivi podjednako i on i igrači!Stvarno igraju loše bez srca i želje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare