To je to što me zanima!

Štimac je uz generale: Izađimo na trgove, oni su nas branili...

Hrvatski izbornik Igor Štimac na svom Facebooku objavio je potporu herojima koji u Haagu čekaju drugostupanjsku presudu. Pozvao je ljude da izađu na ulice i trgove
Vidi originalni članak

Hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač u petak 16. studenog dočekat će drugostupanjsku presudu međunarodnog suda u Haagu. 

Branitelji diljem zemlje organiziraju bdijenja, mise i molitve za hrvatske heroje. A potporu generalima objavio je i hrvatski izbornik Igor Štimac na Facebooku.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, osjećam moralnu i građansku dužnost javno iskazati bezuvjetnu podršku našim generalima, našim herojima koji u dalekom Haagu čekaju presudu. 

Oni su u mojim molitvama kao i u molitvama mnogih od Vas! Slike našeg zajedništva će doći do njih, stoga Vas pozivam da se danas ujedinimo u molitvi te nakon molitve izađemo, svak u svom gradu, na trgove kako bi pokazali da ih nismo zaboravili!

Oni su tamo, jer su branili nas i nemojmo to nikad zaboraviti!

Molimo i bdijmo širom Lijepe naše – ZAJEDNO I DOSTOJANSTVENO ZA ISTINU!

Hvala im za sve!

Igor Štimac.

Idi na 24sata

Komentari 262

  • trlababalan99 16.11.2012.

    Ne bi izašli na trgove da nas ti nisi pozvao. Hvala ti Igore!

  • joeii 16.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • libeluli 16.11.2012.

    koji farizej... uvlakač, kako Ćiro kaže

Komentiraj...
Vidi sve komentare