To je to što me zanima!

Štimac: Kazna Dinamu je tragedija za naš nogomet!

Zagrebov trener Igor Štimac smatra kako je Uefina kazna dokaz da je hrvatski nogomet taoc huligana kojima se nekako mora stati na kraj
Vidi originalni članak

Tragično! To je tragedija za hrvatski nogomet, komentirao je Igor Štimac Uefinu kaznu Dinamu.
- Nažalost, kazna je očekivana. Bilo je puno upozorenja, ovo je samo kap koja je prelila čašu. Klubovi su u tim slučajevima nemoćni i to je problematika kojom bi se najozbiljnije trebali pozabaviti državni organi - kaže Štimac.
Dinamo je kažnjen oduzimanjem tri boda i dvije europske utakmice iza zatvorenih vrata stadiona.
- Ne možemo pobjeći od činjenice da smo postali taoci huligana. Moraju se poduzeti ozbiljniji, krupni koraci ne bi li se taj problem riješio. Jer sada je očito da taj problem u nas eskalira iz godine u godinu - završio je bivši predsjednik Udruge prvoligaša.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Drenovci 30.10.2009.

    Pa ovo je još i premala kazna...!!!kakav nam je zakon prema \"navijačima\" i mora nas netko naučiti pameti,,,,,,

  • domagoj981 30.10.2009.

    tako je Igore! Nema mi smisla da klubovi snose odgovornosti za svoje navijače! Druga stvar da se tako šta desi na tribinama tj. unutar stadiona e onda bi bilo imalo smisla jer klub je prodao karte i odgovoran je za njihovo ponašanje tada. Glupa pravila UEFA-e! Treba se napraviti da u budućnosti svaki navijač koji kupuje kartu priloži osobnu iskaznicu pa ako ga kompjuter registrira kao prestupnika da mu se onda ne proda ulaznica. Minuta posla više za svakoga koji kupuje kartu ali bože moj bar bi se klub onda i službeno ogradio.

  • user_39279 30.10.2009.

    mislim da Štimca ni Uefa ne može nadmašiti, jer je on ipak najveća tragedija hrv. nogometa.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare