To je to što me zanima!

Štimac može odahnuti: Mario lakše ozlijeđen, igra sa Srbijom

Ozljeda lijevog koljena Marija Mandžukića srećom je lakše prirode i bit će spreman za petak i utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Beogradu protiv Srbije!
Vidi originalni članak

Igor Štimac strepio je od petka navečer do nedjelje ujutro, ali može odahnuti nakon dobrih vijesti koje mu je priopćio liječnik hrvatske nogometne reprezentacije dr. Saša Janković

Ozljeda Marija Mandžukića lakše je prirode i bit će spreman za petak i utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Beogradu protiv Srbije!

Mandžo neće morati niti na magnetsku rezonancu, osim ako bude pogoršanja.

Podsjećamo, Bayern je u petak protiv Chelseaja osvojio europski Superkup, a Mario je vodio teške duele s Ivanovićem i pogotovo ratobornim Luizom, koji je nekoliko puta oštro startao. Nakon što se lijevo koljeno ohladilo, počeo je šepati. Boljelo ga je, ali nije nateklo što je ipak bio dobar znak. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Marioxy 01.09.2013.

    Manđo če briljirati u reprezentaciji i u Bayerna

  • parazitolog 01.09.2013.

    Treba nam 11 Mandži i uspjeh je zagarantiran.

  • NikolaCro17 01.09.2013.

    sjecam se kad je debitirao cini mi se protiv austrije, naravno svi au se bunili da zasto on, da nema pojma a pogledajte ga danas, zacementiran u bayernu, uz Luku najveca nasa zcijezda i igrac, a sto je najbolje nitko mu to nije poklonio, sam je zaradio svojim radom, bravo Mario i sretno dalje! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare