To je to što me zanima!

Štimac pozvao Marija Maloču i Arijana Ademija, otpao Rakitić!

Mario Maloča i Arijan Ademi na Štimčevom su popisu za utakmicu protiv Škotske. Štimac je Kovačića, Vrsaljka i Bubnjića dao mladoj selekciji, a Rakitić je ozlijeđen
Vidi originalni članak

Kapetan Hajduka, Mario Maloča i veznjak Dinama, Arijan Ademi nova su imena na popisu Igora Štimca za posljednje kolo kvalifikacija za SP 2014. godine. 

Hrvatska u utorak gostuje u Glasgowu protiv Škotske, a Štimac je odlučio osvježiti reprezentaciju. Maloča je debitirao za Hrvatsku u kolovozu prošle godine. Kapetan Hajduka priključit će se reprezentaciji večeras, nakon prijateljske utakmice koju "bili" igraju protiv niželigaša Polača, objavio je splitski klub.

Trojica igrača prebačena su u mladu reprezentaciju, Mateo Kovačić, Igor Bubnjić i Šime Vrsaljko neće konkurirati za Škote, oni će biti na raspolaganju Niki Kovaču u U-21 reprezentaciji koja se priprema za utakmicu kvalifikacija za Euro protiv Švicarske.

Ivan Rakitić također neće biti u kadru protiv Škota, on je otpao zbog ozljede, a za utakmicu u Glasgowu vraća se Darijo Srna koji je odradio kaznu zbog kartona.

Podsjećamo, Hrvatska je praktički osigurala dodatne kvalifikacije čak i uz mogući poraz protiv Škotske u zadnjem kolu. Na tome možemo zahvaliti Italiji koja je odigrala 2-2 protiv Danske. Da su Danci slavili, zakomplicirali bi nam plasman u dodatne kvalifikacije u koje ne ulazi najlošija drugoplasirana reprezentacija.

Talijani, hvala! Hrvatska 99 % prošla u dodatne kvalifikacije!

Idi na 24sata

Komentari 199

  • zkovac89 13.10.2013.

    a da pozove moga djeda on bi igrao lijevog vanjskog

  • ljubazan 13.10.2013.

    U slijedećim susretima nas može samo "jorgut" Ademi i spasiti

  • ljubazan 13.10.2013.

    Kada jedna ekipa izgubi,onda su najbolji igraći,koji nisu igrali !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare