To je to što me zanima!

Štimac napustio 'presicu': Čekaj malo, ti mene zaj...?

Zagrebov trener Igor Štimac otišao je s novinske konferencije uoči utakmice u Vinkovcima. Naljutilo ga je pitanje Je li Zagrebu imperativ ne izgubiti...
Vidi originalni članak

Je li Zagrebu imperativ ne izgubiti u Vinkovcima?, pitanje je koje je isprovociralo Igora Štimca.
- Ti mene zajebavaš - upitao je novinara koji mu je postavio pitanje, potom se ustao, ispričao ostalim novinarima i uz psovke napustio konferenciju.
Nije najbolje treneru Zagreba 'sjela' niti opaska da u Cibaliji govore kako se žele sakriti od uličnih priča o namještanju utakmice. Podsjećamo, 'priče s ulice' ukazivale su na to da će Cibalia pustiti utakmicu Zagrebu.
- Svi se moramo sakriti od 'uličnih priča'. Slušam to otkako sam došao - komentirao je Štimac.
Prije nego što je izgubio živce i napustio konferenciju, pričao je o nadolazećem gostovanju u Vinkovcima, kod drugoplasirane momčadi lige.
- Cibalia je momčad koja igra jako dobru obranu, igraju s dva vezna igrača. Mi moramo tražiti bodove, imamo priliku za to, a i karakter - kazao je trener Zagreba.
Nakon što je konferencija završila, Štimac je dodao:
- Ispričao sam se ostalim novinarima. Uvijek sam korektan i otvoren, ali neke stvati neću trpjeti. Imamo odličnu atmosferu i ne dopuštam da je itko poremeti - rekao je Štimac, koji nakon gostovanja u Vinkovcima dočekuje Hajduk u Kranjčevićevoj.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Soa 26.03.2010.

    Maminjo je gospodin za ovg lopova!!

  • perica101 26.03.2010.

    reci ti njima

  • šetač 26.03.2010.

    baš me čudi od jednog tako finog gospodina s \"Bečkim manirima\" da doživimo psovanje, ma nije to istina,sigurno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare