To je to što me zanima!

Štimac pocrvenio: Možete me voljeti ili mrziti, ali ratnik sam i opet bih to učinio za moje igrače

Smatrajući da lopta mora biti za njegovu momčad, Štimac nije dopustio igraču Pakistana da izvede aut pa je došlo do naguravanja i sve je u konačnici rezultiralo crvenim kartonom
Vidi originalni članak

Igor Štimac je prije četiri godine imenovan izbornikom Indije. Tamošnji savez htio je iskusnog trenera koji će donijeti europski štih i odvesti Indiju na jednu novu nogometnu razinu. Bivšem hrvatskom izborniku u početku baš i nisu cvjetale ruže, trebalo mu je neko vrijeme da se uhoda i implementira svoj sustav igre. I krenuli su rezultati.

Prije dvije godine Indija je osvojila prvenstvo Južne Azije, a u nedjelju se okitila i trofejem Interkontinentalnog kupa gdje su u finalu pobijedili Libanon (2-0). Sve je to bila uvertira pred 14. izdanje Južnoazijskog prvenstva gdje Indija brani naslov, a na taj put je krenula uspješno. Indijci su u srijedu deklasirali Pakistan 4-0, a susret je obilježio ispad hrvatskog trenera krajem prvog poluvremena.

Štimac pocrvenio pa se obratio navijačima 

Smatrajući da lopta mora biti za njegovu momčad, Štimac nije dopustio igraču Pakistana da izvede aut pa je došlo do naguravanja i sve je u konačnici rezultiralo crvenim kartonom za legendarnog brončanog 'vatrenog'. Indija se nije dala smesti pa je i bez izbornika pobijedila Pakistan i došla do tri boda.

Štimac se dan nakon pobjede i crvenog kartina obratio indijskim navijačima na Twitteru.

- Nogomet je strast, osobito kad branite boje vaše zemlje. Možete me voljeti ili mrziti poslije ove reakcije, ali ja sam ratnik i učinit ću to ponovno budem li morao štititi naše igrače protiv nepravednih odluka - napisao je Štimac.

Indija u drugom kolu igra protiv Nepala 26. lipnja, a tri dana kasnije slijedi posljednji dvoboj u skupini protiv Kuvajta.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cropatria1 22.06.2023.

    Bravo Stimac..!

  • 22.06.2023.

    Neka tebe tamo..

  • zelemamaje 22.06.2023.

    Indija - Pakistan, nakon utakmice rat 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare