To je to što me zanima!

Štimac: Siguran sam da je Livaji sada žao i da će izvući pouku...

Brojni Šibenčani su strastveni hajdukovci, a mnogi su i branili boje Hajduka i osvajali trofeje. Bez obzira na boje i pripadnost, svakoga treba poštovati, tvrdi Štimac, koji ne bi izbacio Hajdukova kapetana iz reprezentacije
Vidi originalni članak

Skoro trećina čitatelja u anketi na našem portalu smatra da Zlatko Dalić treba maknuti Marka Livaju iz reprezentacije zbog širenja mržnje i pozivanja na nasilje. Odnosno, kako je to formulirao HNS u svojoj 'optužnici', zbog pjevanja neprimjerene pjesme.

OK, i kada izuzmemo dio navijača koji je reagirao više emocijom nego razumom, opet ostaje velik broj onih koji bi doista primjenili tu drastičnu mjeru. I cijelu priču iznijeli izvan granica hrvatske lige i klubova.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istina, Dalić je nedavno naglasio kako će, osim igara, paziti i na ponašanje reprezentativaca izvan terena i na javne istupe. Pa je tako, primjerice, inače uvijek dostupni Andrej Kramarić nakon izjave koja je zažuljala Dalića ("Pitajte Šukera je li on bio zadovoljan kad je bio na klupi") posve reducirao javne istupe.

Dalić će posve sigurno porazgovarati s Livajom. Kao što je vjerojatno razgovarao i sa svojim pomoćnikom Ćorlukom o njegovoj izjavi da je njemu, kao Zagrepčaninu, Oršić veća faca nego Livaja. Ali ako izbornik posegne za nekom oštrijom sankcijom, izbacivanjem iz kruga kandidata uoči Final foura Lige nacija, to bi ipak bilo iznenađenje.

Tog je stava i bivši izbornik Igor Štimac (55).

- Šteta, na provokacije nikad ne treba uzvraćati i siguran sam da mu je žao - rekao nam je Štimac pa nastavio:

- U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi, dobra je stara izreka.

Također, Štimac ne voli raspirivanje vatre između Hajduka i Šibenika.

KOMENTAR 'Slavuja' Marka Livaju najviše bi zaboljela Dalićeva kazna...

- Brojni Šibenčani su strastveni hajdukovci, a mnogi su i branili boje Hajduka i osvajali trofeje. Bez obzira na boje i pripadnost, svakoga treba poštovati.

Teže kazne, dakle, ne treba biti?

- Zaboravit će se za par dana, a Marko će, siguran sam, izvući pouku brzo - zaključio je Štimac.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 26.05.2023.

    Sad kad se probudi iz alkoholne kome i vidi da je kažnjen i kad mu u klubu objasne sa će biti bez njega par kola nakon kojih će zaostajati za Dinamom par bodova odmah na startu možda dođe sebi.

  • zera 26.05.2023.

    Oće kao i oni Dinamovi igrači kad su pjebali Kranjčaru svinjo debela. Ćorluka i ekipa.

  • dinzag 25.05.2023.

    Poslije je.anja nema kajanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare