To je to što me zanima!

Štimac skratio popis: Pošteda Šimuniću, otpali Šifo i Kalinić

Štimac je popis skratio za tri imena, a odlučio je da u Lihtenštajn neće putovati Nikola Kalinić i Gordon Schildenfeld, Igor Bubnjić te Josip Šimunić koji je na poštedi
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik Igor Štimac tri dana prije okupljanja reprezentacija odlučio je skratiti originalni popis od 23 igrača za utakmicu protiv Lihtenštajna koja će  se 14. kolovoza igrati u Vaduzu.

Štimac je popis skratio za tri imena, a odlučio je da u Lihtenštajn neće putovati Nikola Kalinić i Gordon Schildenfeld, te Igor Bubnjić koji će se priključiti mladoj reprezentaciji.

Izbornik je odlučio poštedjeti i Josipa Šimunića, a umjesto njega pozvan je Josip Pivarić.

Štimac će 20 igrača okupit u ponedjeljak 12. kolovoza u austrijskom Feldkirchu.

Utakmica protiv Lihtenštajna igra se na stadionu Rheinparku u Vaduzu u srijedu 14. kolovoza u 20.15 sati.

Konačan popis za Lihtenštajn:

Golmani: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Domagoj Vida (Dynamo), Hrvoje Milić (Rostov), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Dejan Lovren (Southampton), Josip Pivarić (Dinamo)

Vezni igrači: Ognjen Vukojević (Dynamo), Arijan Ademi (Dinamo), Milan Badelj (HSV), Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Sevilla), Alen Halilović (Dinamo), Ivan Perišić (Wolfsburg)

Napadači: Ante Rebić (Split), Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Eduardo Da Silva (Šahtar), Nikica Jelavić (Everton)

Idi na 24sata

Komentari 73

  • trivulj 12.08.2013.

    Hrvatska protiv Lihtenstajna?????? Provjera za kvalifikacije????? hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha............... na sta ste spali ....... niko nece s vama da igra osimtrecerazrednih reprezentacija.........mislim da ce vas srbirazbiti u beogradu......gotovi ste....nema od vas nista//////////////////spali ste na to da igrate s jednim lihtenstajnom i vi neka 8-ma repka.....?????????? komicno ali i tragicno.....

  • Brčak 10.08.2013.

    HALILOVIĆ? Talent....ne bih o tome raspravljao niti bi to dovodio u pitanje,ali osoba koja u Dinamu ne u Realu......u Dinamu minutažu dobija na kapaljku poziva se u reprezentaciju po meni izvan svake pameti.

  • cro-can 10.08.2013.

    Ja jesam navijač Dinama ali Pivarić u reprezentaciji. U najmanju ruku ćudno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare