To je to što me zanima!

Štimac tvrdi: U glavi već imam momčad za utakmicu u Srbiji

Tu smo radi pobjede, kako bismo se vratili u pobjedničko raspoloženje. Imamo premalo vremena, samo 48 sati, da bismo nešto konkretnije radili, rekao je Štimac
Vidi originalni članak

Hrvatska večeras u Vaduzu igra prijateljsku utakmicu protiv Lihtenštajna. Prilika je to izborniku Igoru Štimcu da isproba neke kombinacije uoči kvalifikacijske utakmice protiv Srbije koja se igra 6. rujna na Marakani.

- Tu smo radi pobjede, kako bismo se vratili u pobjedničko raspoloženje. Imamo premalo vremena, samo 48 sati, da bismo nešto konkretnije radili. Moramo paziti da se ne dogodi nešto nepredviđeno po pitanju ozljeda - rekao je Štimac, te dodao:

- Ne bih rekao da je ovo uigravanje za Srbiju, s obzirom da Lihtenštajn ne odgovara onome što Srbija predstavlja u nogometnom svijetu, no svaki se kandidat ima priliku nametnuti. Imam u glavi momčad za Srbiju, ukoliko ti igrači budu zdravi, u natjecateljskoj formi i standardni u klubovima. Poraz od Škotske bio je iznenađenje, ali moramo misliti na sebe.

Izbornik se nada ranom golu kako ne bi bilo nekih problema.

- Lihtenštajn napreduje, to je pokazao u posljednjim utakmicama. Igraju ono što je njima moguće, imajući u vidu da se radi o maloj zemlji. Osim Bosne i Hercegovine, nitko ih nije deklasirao u kvalifikacijama, objektivan su problem svojim protivnicima. Protiv momčadi koje su osuđene na obranu uvijek je odlučujuće što ranije postići gol - rekao je Štimac.

Lihtenštajn je vrlo disciplinirana ekipa, ali Štimac smatra kako problema ne bi trebalo biti.

- Uz sav dužan respekt, ne mislim da Lihtenštajn ima pojedinca koji odskače. Organizirani su kao grupa, brane se kompaktno, svim silama, a protivnika ugrožavaju protunapadom. Protiv Slovačke su često pucali prema golu - zaključio je izbornik.

Za Hrvatsku bi večeras trebao debitirati lijevi bek Dinama Josip Pivarić, a prvih 11 bi trebalo izgledati ovako:

Pletikosa - Srna, Ćorluka, Vida, Pivarić - Rakitić, Badelj, Modrić, Milić - Mandžukić, Eduardo.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • NenadObradović 15.08.2013.

    U glavi več ima odgovor za jedno 3,4 komasa koje če nam Srbi uvaliti, da je malo moralnija osoba sam bi dao ostavku jer poslje Beograda dobija nogu u guzicu 100%

  • Rukfas_1 15.08.2013.

    Da imas imalo casti dao bi ostavku. Veselio sam se tvome dolasku na klupu a sada bi te rado vidio na tribinama. Nista nisi napravio,srozo si nam repku. Budi covjek i odstupi, vise ce te se cijenit. Izgubio si autoritet i nemas vise sta radit za tim kormilom, Nije to tvoje privatno vlasnistvo,to je nacijonalno vlasnistvo i prema tome tako se i ponasaj

  • marko2504981 15.08.2013.

    Ćiro pederu, Ćiro majstore, vratite nam Ćiru i možda ovi invalidi počnu igrati nogomet a ne letiti kao muhe bez glave

Komentiraj...
Vidi sve komentare