To je to što me zanima!

Štimac zaigrao na posljednjem treningu: Ulaze Vida i Ivica Olić

Raketa će gotovo sigurno biti izvan momčadi, u sredinu će, kao protiv Španjolske, kapetan Darijo Srna, a na njegovo mjesto trebao bi uskočiti dinamovac Vida
Vidi originalni članak

Iako liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije još ne može sa sigurnošću potvrditi nastup Vedrana Ćorluke, Štimac je optimist. Baš kao i većina reprezentativaca. Vjeruje da će u Bruxellesu stoperski par biti kao protiv Makedonije.

- Čarli i Joe su odigrali profesorski, tim dijelom igre sam najzadovoljniji - kaže Štimac.

Ceh slabe igre u prvom kolu kvalifikacija platit će Ivan Rakitić.

- Da, bit će promjena u sastavu. Mogu tolerirati njegov pokušaj proigravanja, pa lopta krivo ode. To da, ali ne njegovu ležernost i neagresivnost - kaže Štico.

Raketa će gotovo sigurno biti izvan momčadi, u sredinu će, kao protiv Španjolske, kapetan Darijo Srna, a na njegovo mjesto trebao bi uskočiti Domagoj Vida.

Osim na njega, hrvatski izbornik najozbiljnije računa na Ivicu Olića. I to od prve minute! Štimac o napadaču iz Davora ima vrlo dobro mišljenje, a Ola je jedan od onih igrača kod kojih pristup i borbenost nikad nisu bili upitni. A takve Štimac treba u Bruxellesu, na stadionu gdje će nas dočekati 45.000 navijača.

Kako kažu belgijski kolege, novi izbornik Marc Wilmots “zapalio” je državu, kako nije “gorjela” od 1986. i SP-a u Meksiku. Za razliku od prve utakmice, na klupu bi trebao i Ivan Perišić. Bit će to vrlo ofenzivna Hrvatska...

Idi na 24sata

Komentari 63

  • MSC musica 10.09.2012.

    Msm stvarno je glupo raketu napadati zbog jedne losije utakmice bzv totalno! On je odlican igrac!

  • Gabriel Batistuta 10.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zera 10.09.2012.

    Moje je mišljenj da triba primjeniti istu taktiku kao protiv turske u Turskoj naravno sa olićem imandžukićem naprid.

Komentiraj...
Vidi sve komentare