To je to što me zanima!

Štimcu ovacije navijača Derby Countyja: Volio bih se vratiti

Tko ne želi biti menadžer u Premiershipu? Međutim, pravo je pitanje tko to može raditi? Volio bih se vratiti u Derby i okušati u Engleskoj, rekao je Igor Štimac...
Vidi originalni članak

Na svečanosti preimenovanja Derby Countyjevog Pride Park Stadiuma u iPro Stadium, jedan od nekolicine ljudi koji su dobili čast da presjeku vrpcu bio je i bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Igor Štimac koji je kao kapetan ostavio veliki trag u ovom klubu gdje ga mnogi smatraju legendom. 

- Gledam utakmice i uživam sa svojom obitelji. Slušam i razmatram ponude, ali neću se odmarati još dugo - rekao je Štimac za Derby Telegraph te se dotaknuo eventualnog vraćanja u klub čiji su ga navijači dočekali ovacijama. 

- Tko ne želi biti menadžer u Premiershipu? Međutim, pravo je pitanje tko to može raditi? Volio bih se vratiti u Derby i okušati u Engleskoj. Razgovarao sam s čelnim ljudima kluba i oni znaju da imam nedovršenog posla ovdje. Moje vrijeme u Derbyju će sigurno doći, ali nemojmo požurivati stvari - rekao je Štimac dodavši kako mu sjećanje na Derby County uvijek izmami suze u očima. 

Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Majstorsmora_2 08.12.2013.

    BREAKING NEWS!!!!!!! štimac preuzima man united, nakon što je moyes dobio otkaz :)

  • brajdas 07.12.2013.

    samo se ti nadaj jadnice

  • rampa313 07.12.2013.

    samo sto je Derby daleko od Premiershipa

Komentiraj...
Vidi sve komentare