To je to što me zanima!

Stipe Drviš: Mirko je napravio sve ono što smo se dogovorili

To je bila naša taktika. Planirali smo odvesti borbu u treću rundu i onda krenuti. Znali smo da će Mirko tada imati prednost. Nismo htjeli da se žuri, rekao je Drviš
Vidi originalni članak

Malo je nedostajalo da Stipe Drviš završi u kavezu tijekom borbe Mirka i Gabrijela Gonzage. Drviš je s puno emocija pratio borbu, bio je uz Mirka i davao mu upute iz sekunde u sekundu.

- To je bila naša taktika. Planirali smo odvesti borbu u treću rundu i onda krenuti. Znali smo da će Mirko tada imati prednost. Nismo htjeli da se žuri i srlja naprijed. Odradio je točno kako smo se dogovorili - rekao je Stipe Drviš nakon velike Mirkove pobjede i dodao:

- Kad sam vidio da je postalo kritično u trećoj rundi, rekao sam Mirku: "Ajde, ne možeš više čekati. Kreni. Moraš završiti meč." Vidjeli smo da je Gonzaga ostao bez snage nakon što je promašio posljednje rušenje - dodao je Stipe Drviš. 

Vine

Mirko nije htio govoriti o planovima, jedva je čekao da krene kući. Pitali su ga kako mu se sviđa boriti se u Europi.

- Naravno da mi odgovaraju borbe u Europi. Aviona se sad već bojim. U Europi mogu krenuti na put kombijem, nema vremenske razlike... Svakako mi odgovaraju borbe u Europi - dodao je hrvatski borac.

Youtube
Idi na 24sata

Komentari 46

  • 12.04.2015.

    samo da mi je znati sta ovaj Stipe radi u njegovom timu??i sta Mirko od njega moze naučiti ???

  • salamun99 12.04.2015.

    a sta si mu ti reka majmune...nije ga pokusa udarit dvi runde...sta da ga je nakon drugog bacanja dobija gonzaga a moga je...sta bi onda prica

  • tusam 12.04.2015.

    ne kužim kaj može drviš naučiti mirka!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare