To je to što me zanima!

Stipe Drviše prije Greena: Ja sam svoje već odradio

Kad prestanem boksati, bit ću najsretniji čovjek na svijetu, rekao je Drviš i dodao da ne osjeća nikakv pritisak prije borbe s Greenom
Vidi originalni članak

Šaka mi je još natečena, hematom još nije razbijen, no protiv Greena ću se boriti. Prije borbe uopće ne osjećam nikakav pritisak. Ja sam svoje odradio, osvojio sam svjetski naslov i zadovoljan sam svojim učinkom na sportskom planu. U ovom se meču borim samo radi financijskih razloga, ishod borbe nije bitan, rekao je Stipe Drviš, koji će u nedjelju u australskom Perthu braniti naslov svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji po WBA verziji protiv Australca Dannyja Greena.
- Dosta me muči vremenska razlika, teško mi se priviknuti. Budim se u tri ujutro - rekao je Drviš, koji je još jednom najavio povlačenje iz boksa.
- Ubrzo ću prestati boksati. Vidjet ću još kad, možda već nakon ovog meča. Boks je samo biznis. Ja sam svoj san ostvario. Želim uživati i normalno živjeti. Dosta mi je psihičkog pritiska - zaključio je Drviš.

PLAŽA, ZMIJE, KLOKANI...
Dosad sam trenirao dvaput na dan, a ovih nekoliko dana do meča trenirat ću jednom. Stignem se odmoriti. Svaki dan odem na plažu i uživam. Evo, danas smo svi otišli u zoološki vrt, gledali zmije, klokane... Drago mi je što je ovdje uz mene prijatelj Vladimir Jurić. Da on nije tu, stvarno bih 'poludio’, rekao je Drviš.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hacker-ri 12.12.2007.

    San ispunjen, sad ispuni zivot !

Komentiraj...
Vidi sve komentare