To je to što me zanima!

"Stipe je prepoznao trenutak za oproštaj, svi to poštujemo"

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker zahvalio se Stipi Pletikosi na svemu učinjenom u reprezentaciji te rekao da poštuje njegovu odluku o oproštaju
Vidi originalni članak

Stipe Pletikosa treći je u nizu hrvatskih nogometnih reprezentativaca koji se oprostio od dresa "kockastih" nakon završetka Svjetskog prvenstva, no objektivno i jedini od kojega se to moglo očekivati.

- Nisam bio pravi, možemo raspravljati zašto je bilo tako, no nisam reprezentaciji donio obrane koje su joj bile potrebne - komentirala je hrvatska "hobotnica" nastup na Mundijalu u Brazilu za SN i pritom izvijestila HNS o svojoj odluci.

Iz krovne kuće hrvatskog nogometa stigao je odgovor čelnog čovjeka Davora Šukera.

- Stipe je prepoznao trenutak kada je vrijeme za oproštaj i mi to svi respektiramo. Ostavio je uistinu veliki trag u dresu Hrvatske i kao golman i kao čovjek i na tomu mu se od srca zahvaljujemo. U ime saveza i svoje osobno želim mu puno zdravlja, sreće i uspjeha u ostatku klupske karijere - poručila je nekadašnja devetka Hrvatske koja je dijelila reprezentativnu svlačionicu s Pletikosom tri godine, od 1999. do 2002.

Pletikosa je za Hrvatsku u 15 godina branjenja skupio 114 nastupa, dva manje od rekordera Darija Srne, a sudjelovao je na svjetskim prvenstvima 2002., 2006. i 2014. te europskim prvenstvima 2008. i 2012.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Nexe 20.07.2014.

    Ja ipak mislim da je Stipe nalo zakasnio sa prepoznavanjem trenutka za odlazak.

  • kljukica 20.07.2014.

    Bilo bi najbolje da Davor sad prepozna svoj trenutak i ode. Nek povede i Mamica sa sobom.

  • PlačanjeMeča 20.07.2014.

    jos da hoce otic suker, kovač, olić, srna, pranjić, strinic, šimunic, ima dosta mladih koji su dostojna zamjena svima tim kojima sam nabrojao

Komentiraj...
Vidi sve komentare