To je to što me zanima!

Stipe: Medalja je veliki dar s neba, pomogao je i dragi Bog

Ovo je za povijest. Mislim da ćemo tek nakon nekog vremena shvatiti što smo učinili ovdje. Preponosni smo i prezahvalni. Što se tiče mojih rezerva, one su još i veće, rekao je Stipe Žunić
Vidi originalni članak

Fantastičan je osjećaj biti na tronu, baš sam zadovoljan i sretan. Osjećaji su se smirili, tako da sam jako ponosan na sebe u ovom trenutku, izjavio je Stipe Žunić, osvajač brončanog odličja na Svjetskom atletskom prvenstvu, gostujući u 'Temi dana' na HTV-u.

Nevjerojatni Zadranin, o čijem smo trnovitom putu do uspjeha već pisali, hicem od 21.46 metara osvojio je prvu mušku medalju u povijesti Hrvatske na svjetskim atletskim prvenstvima.

- Ovo je za povijest. Mislim da ćemo tek nakon nekog vremena shvatiti što smo učinili ovdje. Preponosni smo i prezahvalni. Što se tiče mojih rezerva, one su još i veće - rekao je Stipe i dodao:

- Mislim da će se u datom trenutku i one ispuniti do kraja i da su ove godine što su ispred mene... mogu ih samo s nestrpljenjem čekati za osvajanje novih odličja i još većih rezultata - dodao je Zadranin, prenosi HRT.

- Ova medalja je jedan veliki dar s neba, tako da mojim trudom i radom, radom moga tima i božjom intervenijom desilo se nešto povijesno, nešto fantastično i nešto za što smo svi radili i potajno iščekivali - zaključio je Žunić od kojeg su u Londonu bolji bili samo novi svjetski prvak Novozelanđanin Tomas Walsh i branitelj naslova s prošlog SP-a u Pekingu Amerikanac Joe Kovacs.

Stipe se u utorak vraća u Hrvatsku letom iz Londona preko Zagreba i Splita. Pripremaju mu svečani doček i u rodnom Zadru u kojem nestrpljivo čekaju svog brončanog Diva.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Eva Maras 08.08.2017.

    Svaka čast i iskrene čestitke, samo te molim da ne spominješ ime gospodnje uzalud, zar ti Babić nije dobra pouka. Pravi vjernici slušaju boga , marljivo rade i ne spominju ga, jer on voli jednako sve ljude svijeta, a one koji ga svojataju stavlja na iskušenja. Još jedanput čestitke, uživaj, slavi, a zatim nastavi marljivo trenirati i biti ćeš sretan zajedno sa nama još puno puno puta.

  • intellectus 08.08.2017.

    Bravo Stipe, čestitam, ali sada će krenuti pljuvanje. Daj Bože da im je nestalo pljuvačke i da malo pljucnu po sebi, klošari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare