To je to što me zanima!

Stipe Miočić: Dok sam ja ovdje, nitko neće uzeti taj UFC pojas!

Stipe Miočić (35), američki Hrvat podrijetlom iz Rtine, brani naslov teškaškog prvaka u UFC-u treći put. Nikad nitko nije obrani titulu triput zaredom. Stipu čeka Francuz kamerunskog podrijetla Ngannou
Vidi originalni članak

Stipe Miočić 20. siječnja brani teškaški naslov u UFC-u protiv zastrašujućeg Francuza kamerunskog podrijetla Francisa Ngannoua. Američki Hrvat trećom obranom naslova ušao bi u povijest UFC-a jer to još nikome nije uspjelo.

I dok UFC u prvi plan gura Ngannoua i još sam fali da otvoreno počne navijati za njega, Stipe se ne zamara. Ni time, a ni Ngannouovim hvalisanjem kako ima silovite udarce. Ispada kao da je Stipe slučajno u UFC-u.

VIDEO Meč Stipe i Ngannoua zaista bi mogao biti najveći novijeg doba

- Istina, velik je, čvrst i strašno udara. Ali on je samo još jedan u nizu, ništa više. Želite reći da Mark Hunt ne udara tako jako? Roy Nelson? Dos Santos? Molim vas. Sigurno nije dobro ako vas Ngannou pogodi, ali ja ću nastojati to izbjeći - rekao je Miočić u najavi velikog meča i dodao:

NE MOŽE MU NITKO NIŠTA Još uvijek... Pet razloga zašto Stipe Miočić ostaje UFC prvak

- Samo neka Ngannou priča da ću ja pokušati preživjeti u oktogonu. Očito nešto dobro radi jer je dobio šansu za napad na titulu. Ali dok sam ja ovdje, nitko neće uzeti taj pojas. Previše sam se odricao i žrtvovao da bih ga tako lako prepustio - dodao je naš borac.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • uskočica 08.01.2018.

    Stipe postani legenda sa trećom obranom pojasa...

  • bonecrusher 08.01.2018.

    Žao mi je lika koji kaže: lažeš malo Stipe da me se ne bojiš, bojiš me se jel'da? Dobro ako ti tako kažeš bojim te se, umirem od straha-jel sad sve ok?.-odgovara Stipe samo da ne rasplače Nnganoua. Stvarno žalosno....

  • ivek_988 08.01.2018.

    Stipe upali svjetlo i kmice više nema!

Komentiraj...
Vidi sve komentare