To je to što me zanima!

Stipe Miočić protiv Rothwella, tko dobije izazvat će prvaka?

Stipe Miočić i Ben Rothwell trebal i bi u kavez na UFC eventu u Dublinu. Američki borac hrvatskih korijena, u slučaju da pobijedi Rothwella, dobio bi šansu za titulu...
Vidi originalni članak

Stipe Miočić dugo je čekao protivnika. Američki borac hrvatskih korijena trebao bi u kavez protiv Bena Rothwella u borbi za prvog izazivača. Iako još nije službeno, borilački portali prenose ovu vijest kao gotovu stvar.

Borba između Miočića i Rothwella trebala bi biti na UFC eventu 76 koji će se održati u Dublinu 24. listopada. Bit će to sudar dvojice potencijalnih izazivača u teškoj kategoriji, Miočića kao drugog na ljestvici i Rothwella koji je šesti izazivač.

Miočić u borbu ulazi nakon impresivne predstave i pobjede protiv Marka Hunta. Rothwell također ima sjajan skor. Slavio je u zadnja tri meča protiv Mitrionea, Overeema i Vere. Miočić je slavio u četiri od zadnjih pet borbi, a izgubio je jedino od Dos Santosa odlukom sudaca. Izvjesno je da bi pobjednik ove borbe dobio šansu izazvati prvaka UFC-ove teške kategorije, Brazilca Fabricija Werduma.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Ivan1985 14.08.2015.

    Ma Stipe ovo dobija...Samo što Rothwell i nije neki rang (bar za Stipu). Pitanje je što će i kako će se kasnije rasplest stvari, al ajmo prvo KO Big Bena, pa onda razgovarat...zaslužio je šansu za borbu za naslov.

  • 779danai4ure 14.08.2015.

    ako mirko bude u kutu dava upute onda nema straja da će ga stipan ispeglat,ili će zvat jokera:pomoć publike:-)))

  • AustraliaPerth 14.08.2015.

    Lagano ce ga slomit Miocic bit ce ovo malo tezi knockout

Komentiraj...
Vidi sve komentare