To je to što me zanima!

Stipe Miočić slavio uz hrvatske zastave i Thompsonove hitove

Američki vatrogasac koji ponosno ističe hrvatske korijene i koji na stopalu ima stari hrvatski grb pobjedu je slavio u noćnom klubu u Clevelandu uz hrvatske navijače i pjesme
Vidi originalni članak

Nakon čudesne večeri u Clevelandu, za sve koji su sumnjali, Hrvat podrijetlom i Rtine kraj Zadra najjači je na svijetu. Pitajte Overeema ako ne vjerujete...

Stipe Miočić u spektakularnoj obrani UFC naslova razbio je Alistaira Overeema. Američki vatrogasac koji ponosno ističe hrvatske korijene i koji na stopalu ima stari hrvatski grb pobjedu je slavio u noćnom klubu u Clevelandu. Dočekali su ga navijači iz hrvatske zajednice koji su slavili pjevajući Thompsonove pjesme.

Hrvatina iz Rtine

Nikad nisam sam. Iza sebe imam domovinu punu ratnika, napisao je Stipe uoči borbe.

Ispod tih riječi bila je hrvatska zastava.

Bježi, ide Stipe!

Overeem je otvorio borbu dobrim udarcem ljevicom, srušio je Stipu, ali naš borac se čudesno oporavio, izbjegao je "giljotinu" i počeo mlatiti Overeema.

Pred 20.000 navijača u rodnom Clevelandu tukao je Nizozemca, koji je dosta radio na nožnim tehnikama. No ne na udarcima već bježanju po ringu.

Stipe je dominaciju okrunio rušenjem i serijom udaraca nakon kojih je sudac morao prekinuti meč i spasiti Overeema od teže ozljede.

 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • jeli 13.09.2016.

    Sad je hrvatina, a ne rvat!?

  • zver023 13.09.2016.

    Kakvi su to hrvati koji su pobjegli preko bare ?

  • hosovac_1_1 12.09.2016.

    ponos si Hrvata Stipe a oni abolirani neka pate

Komentiraj...
Vidi sve komentare