To je to što me zanima!

Stipe Miočić: Vratit ću pojas! Cormier: Dobit ćeš direkt u lice

Još je samo 11 dana do velikog obračuna Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Ulog je pojas prvaka teške kategorije koji je Cormier preoteo Miočiću kada ga je nokautom u prvoj rundi zaustavio na UFC-u 226
Vidi originalni članak

Prepotentnost, napuhanost, trash talk... Sve je to dio folklora koji prate mečeve, pogotovo kad je riječ o ovakvim, spektakularnim mečevima, kao što će biti ovaj Miočićev i Cormierov 17. kolovoza u Anaheimu. I dok se Stipe, kako to obično radi, priprema u miru i tišini, bez velike galame, Cormier cijelo vrijeme nešto dobacuje. 

- Stipe nema nikakvih izgleda da me pobijedi, jednostavno, nije dovoljno dobar - rekao je Cormier

Stipe i Cormier sučelili su se prije godinu dana, a Cormier ga je tada pobijedio nokautom u prvoj rundi. 

- Cormiera planiram umiroviti i u Cleveland se vratiti s pojasom - kratko je rekao Stipe.

Hrvatski borac pojas je obranio tri puta zaredom čime je postavio rekord s najviše obrana naslova u povijesti UFC-ove teške kategorije. 

I onda je počeo rat na Instagramu. Cormier je, u to ne sumnjajte, puno glasniji i na toj platformi, pa je objavio fotografiju s treninga s visoko podignutim rukama.

- Gard je visoko, zabit ću taj direkt ravno u njegovo lice. Spreman sam - napisao je Cormier.

Danas je fotografiju s treninga objavio i Stipe Miočić, no bez ikakvih uvreda. Tek je kratko napomenuo.

- Stiglo je vrijeme, 17. kolovoza ću vratiti ono što je moje - pojas!

O meču razgovaraju apsolutno svi kompetentni za ovaj sport, pa su za komentar zamolili i Francisa ‘Predatora’ Ngannouu,. koji bi trebao biti sljedeći izazivač za teškaški UFC naslov.

- Uh, jako teška prognoza. Gledajući prvu borbu s lakoćom možete reći kako će Cormier pobijediti. Ali Miočić je izuzetno čvrst. Ako borba ode na pet rundi, Miočić je u prednosti. Tko će pobijediti? Ne znam, možda onaj koji je više gladan pobjede. A mislim da je u ovom trenutku to Miočić - smatra Ngannou.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • LukaZeko_1 11.08.2019.

    Formula za pobjediti ovog debelog krmka koji je prvi meč dobio na sreću, ne ulaziti u klinč i ubiti ga low kickovima kako je to Bons radio u oba meča

  • 10.08.2019.

    Ne paše stipi ovaj debeljuca

  • 06.08.2019.

    Stipe je gladan, ali ujedno mora biti i veoma oprezan, kao i u prošlosti, i ne riskirati previše. Inače jedan brzi udarac Cormiera bi ga lagano koštalo meča. Puno sreće Stipe, uzmi mu pojas.... 💪💪💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare