To je to što me zanima!

Stipe Pletikosa odradio je prvi trening u Tottenhamu

Pletikosa je dogovorio nekoliko treninga na White Hart Laneu, a prvi je već odradio. Konkurenti i kolege Gomes i Cudicini, srdačno su ga pozdravili
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativni golman, Stipe Pletikosa, još nije službeno igrač Tottenhama, no nadomak je potpisa s klubom u kojem igraju već tri Hrvata. Trener Redknapp ga želi, ali o svemu odlučuje klupski ortoped koji daje zeleno svjetlo. Pletikosa je dogovorio nekoliko treninga na White Hart Laneu, a prvi je već odradio.
- Vidio sam konkurente Gomesa i Cudicinija. Srdačno su me pozdravili. Kolektivni duh je u svlačionici na visokoj razini, prava su klapa. Igrali smo na dva gola i svatko je mogao vidjeti da nemam nikakvih problema u igri i nadam se pozitivnom liječničkom testu u ponedjeljak. Bio sam s našim dečkima, a i posebno mi se razveselio bivši suigrač iz Spartaka, Roman Pavljučenko - rekao je Stipe za Sportske novosti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Silvaa 14.08.2010.

    kakve veze crespo ima dal je iz Dalmacije ???? pa i Modrić je dalmatinac , a Kranjčar je obožavao Hajduk kao njega cijela Torcida i Split ??

  • matasasabljaki 14.08.2010.

    Pa snjima je bio sada na prijateljskoj utakmici....

  • barkley 14.08.2010.

    više dopizdilo..oće -neće

Komentiraj...
Vidi sve komentare