To je to što me zanima!

Stipe se javio: Vraćam se na ljeto, i to u meču koji želi UFC

Stipe Miočić (37) se od kolovoza prošle godine i pobjede u borbi za pojas prvaka teške kategorije UFC-a protiv Daniela Cormiera (40) nije borio jer je imao velikih problema s ozljedom oka. Javio se prvi put nakon svega
Vidi originalni članak

Govorilo se kako bi zbog ozljede oka mogao završiti karijeru, kako je borba za titulu protiv Daniela Cormiera (40) moguće bila i njegova posljednja, ali Stipe Miočić (37) ipak se vraća u oktogon! Za američki TMZ progovorio je prvi put nakon ozljede oka i velikih problema zbog oštećenja.

Joe Rogan rekao je kako bi Miočić mogao u mirovinu, ni Dana White nije bio optimističan, ali izgleda da stvari stoje drugačije. Ovaj put nisu to bile rekla-kazala priče, već je sam prvak progovorio o svojem stanju i planovima za budućnost.

- Osjećam se dobro, nemam se na što pobuniti. Oko mi je jako dobro, oporavljam se i svaki dan sam sve bolje te se polako vraćam u dvoranu. Nisam još počeo sparirati, no tamo sam. Radim i vraćam svoje tijelo u formu. Dobar mi je vid. Imam još nekih malih problema, no ništa što mi ometa vid - rekao je Stipe Miočić.

O njegovom idućem protivniku također se mnogo pričalo. Jon Jones, Daniel Cormier, Francis Ngannou, cirkuliralo je tu mnogo imena, ali izgleda da neće moći izbjeći meč koji su u UFC-u priželjkivali. Trilogija je na putu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vratit ću se negdje tijekom ljeta. Koliko vidim, programi do tada su već većinom popunjeni. Borba protiv Cormiera nešto je što UFC želi. Matchmakeri imaju svoj posao. Da sam ja matchmaker, ne bih bio borac - objasnio je teškaški šampion.

Prvu je dobio Cormier, drugu Miočić, treća bi trebala pokazati tko je pravi vladar teške kategorije 

- Poraz je uvijek loša stvar pa znam kako se osjeća. Ne očekujem kako će mi sada biti išta lakše savladati ga nego što je bilo prvi put . objasnio je Stipe.

Tako bi Stipe najvjerojatnije i po treći put mogao ući u oktogon protiv DC-a, ali datum još neko vrijeme neće biti poznat.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • mile980 11.03.2020.

    Koliko dobrote u covjeku.losu rjec mu nije rekao za vise puta prste u oci iako se lijeci jako dugo zbog poslijedica.i jos snage vratio svoju titulu i opet zeli snjim u ring.svaka cast

  • realist86 10.03.2020.

    Da sam ja na njegovom mjestu ja bi uzeo nekakve sportske naočale da me ne može u oko ubosti. Ne znam samo postoje li kakva pravila u ufc-u protiv nošenja takvih pomagala.

  • crocopman 10.03.2020.

    Stipe neka samo navali svim arsenalom na njega pa neče moči on rušiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare