To je to što me zanima!

Stipe u Hajdukovom dresu, Cro Cop se družio sa Sonnenom...

Mirko i njegova ekipa su u Ameriku otišli su početkom tjedan kako bi se što prije adaptirao na vremensku zonu i klimu, a vrijeme krate i razgledavanjem grada i druženjem s poznatim borcima...
Vidi originalni članak

Odbrojavanje do nove borbe Mirka Filipovića je pri kraju, najveći hrvatski borac obavlja posljednje pripreme za veliki okršaj s Royom Nelsonom u sklopu Bellatora 216 u noći na nedjelju gdje traži uzvrat za poraz iz 2011. godine.

Mirko i njegova ekipa su u Ameriku otišli su početkom tjedan kako bi se što prije adaptirao na vremensku zonu i klimu, a vrijeme krate i razgledavanjem grada i druženjem s poznatim borcima, i to u Hajdukovom dresu!

Već tradicionalno, Drviš je obukao Hajdukov dres i posjetio dvoranu u Uncasvilleu gdje će se Mirko u noći na nedjelju boriti protiv "debeljka".

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Drviš je inače poznat kao simpatizer Hajduka, a sad je i Amerikancima pokazao kako izgleda Hajdukov gostujući dres koji je već godinama zaštitni znak kluba. 

Cro Cop i Drviš su u dvorani susreli stare prijatelje i legende MMA borbe, pa se tako Filipović slikao s legendarnim Chaelom Sonnenom, dok je sliku za uspomenu ovjekovječio s Royceom Gracieom.

Bellatorov event u Uncasvilleu u Connecticutu počinje u 4 ujutro po hrvatskom vremenu, Cro Cop i Nelson su treća borba po rasporedu što znači da Mirko neće u ring prije 5 sati po hrvatskom vremenu pa pripremite budilice. 

Prema kladionicama, Mirko je veliki favorit u ovome meču. Koeficijent na pobjedu Mirka je 1.45, dok je na pobjedu Nelsona on između 2.60 i 2.80.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • japanokinez 21.02.2019.

    Jel se ja to varam ili ovome pored Mirka jedno oko bježi za unutra?

  • Job13 16.02.2019.

    Jajduku je spontor majoneza. Hahahahahahaha

  • zvona1111 16.02.2019.

    Ovaj Drviš uredno viri iz analnog otvora cro copa

Komentiraj...
Vidi sve komentare