To je to što me zanima!

Stipić: Benko s 36 godina igra kao da ima baterije u stražnjici

Trener Varaždina Bonačić je komentirao suđenje Marka Matoca iz Zaprešića nakon utakmice sa Slavenom bez golova. 'Karavane prolaze, a psi neka laju. Rekao sam da više neću komentirati suđenje'
Vidi originalni članak

Nogometaši Varaždina i Slaven Belupa odigrali su bez golova u susjedskom derbiju. U prvom dijelu "farmaceuti" su bili dominantni, no nisu bili konkretni u svojim pokušajima. Najbolju priliku imao je Stipe Bačalić Grgić, no na visini zadatka bio je varaždinski golman Ivan Nevistić.

VIDEO: LOKOMOTIVA - INTER 3-1 Potez vikenda u HNL-u! Tolić zabio hat-trick sjajnim lobom

- Utakmica je bila puna naboja. Da smo zadovoljni, nismo zadovoljni. Uzeli smo taj bod iako smo išli na pobjedu. Moram pohvaliti kolegu Ježinu koji je imao nekoliko sjajnih obrana – rekao je Ivan Nevistić.

U drugom dijelu Varaždinci su imali nekoliko izglednih prilika, no nedostajalo je mirnoće u završnici. Ispriječio se i nekoliko puta golman "farmaceuta" Antonijo Ježina.

- Golman ih je držao na životu i njemu mogu zahvaliti što su osvojili bod u Varaždinu. Bila je to prava borba u blatu i publici nije bilo dosadno. Nekoliko mojih igrača je bilo virozno i osposobili smo ih. Bili su na infuziji, pili tablete i vitamine. Izostala je naša realizacija i tu šepamo, ali na kraju mogli smo i ostati bez boda – rekao je Bonačić.

Trener Varaždina Bonačić je komentirao suđenje Marka Matoca iz Zaprešića.
- Karavane prolaze, a psi neka laju. Rekao sam da više neću komentirati suđenje. Sami prosudite – dodao je Bonačić.

Trener Slaven Belupa Tomislav Stipić također se osvrnuo na obrane golmana.

ANKETA 24SATA Dinamo protiv, Hajduk za VAR: Tehnika ubija strast i emocije...

- Varaždinci imaju vrlo perspektivnog golmana, a mi iskusnog. Oni su također zaslužni što je utakmica završila bez golova. Mi smo dobro smo ušli. Prvo poluvrijeme smo kontrolirali susret. Drugi dio bilo je mnogo stolnog tenisa i šansi s obje strane. Nedostajalo je lakoće mojim igračima da poentiraju – rekao je Tomislav Stipić, trener Slaven Belupa koji se osvrnuo na igru Leona Benka, 36-godišnjeg varaždinskog napadača.

- Benko je ključni igrač. Čovjek s 36 godina je agresivan, jak u duelu kao da ima li baterije u guzici. Ako tako nastaviti i s 40 godina će moći igrati – zaključio je Stipić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Samarsa 10.11.2019.

    Uzalud mu te baterije...

  • chukle 09.11.2019.

    Doping

  • 09.11.2019.

    Stipicu, ako se Slaven ne probudi, i nastavi ovakvim igrama, onda je kandidat za ispadanje, sad dolaze opet jaci protivnici, zetva u doljnjem djelu tablice je prosla a urod nikakav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare