To je to što me zanima!

Stipić: Pa koliko često igramo, saznamo i broj cipela protivnika

Moramo smanjiti količinu nepotrebnih grešaka, ne koristiti pozornicu od 17 sati za osobni marketing i imati raspoloženog Filipovića, kazao je Stipić koji će za Dinamo morati složiti momčad bez kartoniranog Ivana Krstanovića
Vidi originalni članak

Dobra serija Slaven Belupa u kojoj je dvaput zaustavio Hajduk i jednom Osijek pa pobijedio u Velikoj Gorici stala je u Šibeniku. Koprivničani su izgubili na Šubićevcu, a sada im u goste stiže vodeća momčad HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bit će to već peta utakmica ove sezone Slavena i Dinama, nakon one prve u kojoj su odigrali 3-3 na Maksimiru sljedeće tri Dinamo je dobio s gol-razlikom 10-1.

SJAJNI ŠUTERI Dečki, samo 'rokajte' izvana: Dinamo četvrti put ove sezone dao dva ili više gola iz daljine...

- Uoči sutrašnje utakmice nema nepoznanica jer u HNL-u igrate četiri puta protiv svakog protivnika. S vremenom saznate i broj cipela njihovih zvijezda, a kamoli ne taktičke zamisli ili karakteristike pojedinaca - kazao je u svom stilu Slavenov trener Tomislav Stipić.

- Dinamo i kad igra manje dobro, rijetko gubi u HNL-u. Često mi kroz glavu prolazi tih 3-3 na Maksimiru gdje smo bili jako blizu pobjedi, a na kraju ipak samo neriješeno odigrali. Fizički smo se odmorili, a nadam se da se i duh, kojem prirodno treba više vremena, uspio odmoriti.

Postoji li uopće recept za Dinamo?

- Prije svega, moramo svi biti na razini i spremni trpjeti i raditi svih 90 minuta. Moramo smanjiti količinu nepotrebnih grešaka, ne koristiti pozornicu od 17 sati za osobni marketing i imati raspoloženog Filipovića. Zbog načina Dinamove igre očekujemo ogroman mentalni pritisak i fizičku potrošnju. Previše Dinamovih igrača na HNL razini posjeduje taj potez pobjede. Usto, moramo se pripremiti na uigrane rotacije kreativnih igrača Dinama i punjenje prostora iz drugog plana - kazao je Stipić koji će morati složiti momčad bez kartoniranog Ivana Krstanovića.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • simba os 01.05.2021.

    Stipić i njegova momčad sve više izgledaju kao pridruženi član kartela ili korporacije. Protiv Dinama igra bez osam igrača i uglavnom protiv Dinama igra rekeacijske utakmice i to baš redovno valjda se nada steći naklonost. Bolje da pokaže da je trener sa integritetom umjesto što se pretvara kao trener šupko uvlakač.  

  • ToniMontana 30.04.2021.

    Stipic igraj sa 8 rezervnih igraca kao prije dva mjeseca protiv Dinama i u BiH su tvoji prijatelji sretni.

  • 30.04.2021.

    Stipicu, ajde prestani vise skrecati pozornost na sebe glumeci guardiola sa svojim performansima, smijen si a i losa kopija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare