To je to što me zanima!

Stipu Pletikosu želi Milan, ali i Modrićev Tottenham?!

Prema riječima Pletikosinog menadžera Marka Naletilića, za golmana hrvatske reprezentacije interes su pokazala dva vrlo ugleda i jaka kluba
Vidi originalni članak

Milan i Tottenham nisu jedini koji razmišljaju o dovođenju hrvatskog golmana. U ponedjeljak su engleski mediji objavili kako će Fulham za Pletikosu ponuditi 2,5 milijuna eura, a već dan kasnije pojavila se informacija kako je cifra puno, puno viša - sedam milijuna eura! Englezi su uporni i nekako se čini da je to najrealnija opcija za Stipu. Navodno interes pokazuje i škotski Celtic, no o njihovoj ponudi nekako se najtiše govori. Što vjerojatno znači i da su puno manje zagrijani od Fulhama.
Pletikosa već godinama govori kako mu je životni san otići u Premiership, no sve bi to lako moglo pasti u vodu dođe li doista ponuda Milana, o kojoj je progovorio njegov menadžer.
- Milan ima problema s golmanima i traži novog igrača, no Stipin problem je što nije igrač iz EU-a - rekao je u razgovoru za SD Marko Naletilić, koji je ujedno i otkrio tko sve želi Pletikosu. Potvrdio je interes Fulhama i Celtica, pa dao naznačiti kako bi još jednog Hrvata mogao dobiti Tottenham!
- U Tottenhamu nisu zadovoljni i golmanom Gomesom i traže novo rješenje. No nikakve službene ponude zasad nam nisu stigle, a o njihovoj visini ovisit će i gdje će Pletikosa igrati - dodao je Naletilić, ugledni menadžer sa sjajnim vezama u Italiji.
Menadžer prvog golmana hrvatske reprezentacije, koji odlično poznaje uvjete u svijetu prodaje nogometaša, tvrdi da Spartak Pletikosi neće raditi probleme dođe li prava ponuda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nogometas05 16.12.2008.

    Jako ce se\"usreciti\"snjim..pa on je\"plivač\"na centarsute i nece se snaci u Engleskoj..

  • Silvaa 16.12.2008.

    Gomes je zadnjih 5 utakmica pokazao svoju klasu i zašto je doveden,nije potreban Tottenhamu više...a Milan ionak ima čudne golmane...Abbiati i Kalac..nebi se ni čudio Stipi..

  • dusansk 16.12.2008.

    pa zar spursi ne traze boljeg golmana od Gomesa. ? Nije mi jasno sto bi htjeli Stipu...nije bas Bolji od Gomesa ili krtice Robinsona...

Komentiraj...
Vidi sve komentare