To je to što me zanima!

Stivi: Mi golmani bili smo loši, zbilja moramo nešto obraniti...

Neki put treba obraniti i nešto što ti obrana ne napravi. Švedska nas je raširila i to je teško braniti, to je otvoreni put prema golu i biraš 'veća' - 'manja', rekao je Ivan Stevanović na presici uoči polaska u Zagreb
Vidi originalni članak

Hrvatska je zakomplicirala šanse za odlazak u polufinale Eura porazom od Švedske u Splitu (35-31) i sada mora u drugoj skupini pobijediti Bjelorusiju, Norvešku i Francusku kako bi bila sigurna za završnicu.

NIŠTA NE BRANE Šola mora dati odgovor: Što se točno događa s golmanima?!

Uoči odlaska u Zagreb, reprezentativci Zlatko Horvat i Ivan Stevanović te pomoćni trener Hrvoje Horvat odradili su press konferenciju.

POGLEDAJTE VIDEO

Na meti kritika su golmani Ivan Stevanović, Ivan Pešić i Mirko Alilović.

- Bili smo loši u svim segmentima igre, blijedi, ja prvi... Nije to izgledalo dobro ni u napadu, pogotovo ni u obrani. Danas ćemo, nadam se, vidjeti gdje je bio problem. Moramo se pripremati za Bjelorusiju. Izabrali smo teži put - rekao je jučer prvi naš golman Ivan Stevanović.

IGOR KARAČIĆ 'Težak zadatak je pred nama? Pretežak, ali mi smo Hrvatska'

Golmani se pripremaju s trenerom golmana Vladom Šolom i gledaju snimke protivnika.

- Imali smo više problema, naravno da gledamo video. Puno igrača mi znamo od prije, mora i obrana biti dobra da bi golman obranio, ali mora i golman obraniti ako obrana bude loša. Neki put treba obraniti i nešto što ti obrana ne napravi. Švedska nas je raširila i to je teško braniti, to je otvoreni put prema golu i biraš 'veća' - 'manja' - rekao je Stivi pa nastavio:

- Šveđani su igrali i najbolji rukomet u Francuskoj, znali smo da su dobra reprezentacija. Problem je što smo igrali slabije, sve je išlo na njihov mlin, igrali su jako dobro i zasluženo pobijedili.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Mali Ali1 17.01.2018.

    Ma jok. Bili ste odlicni. Strta sto ste i obranili te tri lopte bili ni 0.

  • srdelawb 17.01.2018.

    Pari sasa Matic

  • Gg38 17.01.2018.

    Nasi golmani nemogu obranit ni pilates loptu kamoli ovu malu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare