To je to što me zanima!

Stigao je najbolji: UFC prvak Stipe Miočić sletio u Hrvatsku

Stipe Miočić stigao je u Hrvatsku. Samo nam je mahnuo, bez izjava kako je bilo i planirano. Stipe će se sada posvetiti ostalim obavezana, ima susret s obožavateljima u Top Sportu u Avenue Mallu od 18 sati
Vidi originalni članak

UFC-ev prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić došao je u Hrvatsku. Stipe je stigao oko 14.15 sati sletio na zagrebačku luku Pleso, a nije davao izjave kako je bilo i planirano. Samo nam je mahnuo rukom, prošetao minutu i zatim se uputio do automobila.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Miočić će se danas prvo družiti s obožavateljima u trgovini Top Sport u Avenue Mallu od 18 sati, a sutradan će odraditi otvoreni trening s Mirkom Filipovićem i Igorom Pokrajcem.

Miočić je za 24sata pozdravio sve obožavatelje i poručio im da dođu večeras u Avenue Mall na druženje.

>> Miočić za 24sata: Hvala što navijate za mene, vidimo se!

Također, UFC-ev prvak se osim MMA-om bavi i humanitarnim radom, vatrogasac je u lokalnoj postaji u Clevelandu. A sve što trebate znati o Miočiću pročitajte na linku ispod.

>> Vatrogasac, zabavljač, udarač: Sve što trebate znati o Miočiću

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mestar 02.11.2016.

    Mislilio je rankovic, kad protjera Hrvate iz Hrvatske, da se ti nikad vise nece vratit i da ce zaboravit tko su i sto su.Hebiga, sad se Stipom ponose svi ti koji su se rugali i rugaju se da su svi u dijaspori samo baustelci. Ima, ima i profesura, doktura, inzinjera znanstvenika i svih vrsta sportasa. Iako su komunisti mislili da su sve to glupi seljacici koji nemaju sanse u zivotu, ako ne zavrse njihove skole i upisu se u skj. Skoro sam zaboravio nije vise ni dalmos orijunas nego nas purger, Hrvat.Nadam se da ti sto tuku studente iz Dalmacije po Zagrebu nece se vise osudit to cinit kad vide Stipu.

  • crobern 02.11.2016.

    Koliko stanovnici nevole dijasporu, pa to je smijesno. Cemu tolika frustracija i mrznja?

  • vana 3 02.11.2016.

    Dobro nam došao Stipe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare