To je to što me zanima!

Stižu Bad Blue Boysi: Pokazat ćemo Srbima kako se navija...

Oko 5000 navijača, među kojima su i Bad Blue Boysi najavili su pohod na Beograd i polufinale Eura 2012., piše telegraf.rs. Srpska policija hitno je sazvala sastanak...
Vidi originalni članak

Srpski telegraf.rs piše kako je najava dolaska 5000 hrvatskih navijača na polufinalnu utakmicu Europskog rukometnog prvenstva u Beograd alarmirala policiju. Među navijačima su i Bad Blue Boysi, a srpski portal navodi izjavu neimenovanog navijača.

- Dolazimo pokazati Srbima kako se navija za svoju zemlju. U tome nas neće spriječiti srpska, a ni hrvatska policija. Slobodni smo građani i imamo pravo putovati gdje hoćemo - rekao je navijač.

Tenzije su se podigle u nedjelju u Novom Sadu kad je skupina srpskih huligana napala hrvatske navijače. Navodno se radi o frakciji Partizanovih navijača. 

- Ne planiramo incidente, ali sigurno neće ostati dužni Srbima ako nas napadnu. Što se tiče navijanja, nas 1000 bit će glasnije od 20.000 Srba - dodao je hrvatski navijač.

Idi na 24sata

Komentari 363

  • iko321 27.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Lazar_3 27.01.2012.

    hahhahhahahah....pa mi smo to za vas izmislili....pozdravite porodicu

  • fellix 27.01.2012.

    Dobar mi je naslov. Zbog 5000 boysa srbi sazvali sastanak , a sjećam se u ne tako davna vremena zbog 10 tigrova je na radio petrovoj gori bilo tri dana žalosti !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare