To je to što me zanima!

Stižu Mercedesi: Leonid Fedun će održati obećanje

Tko će konkretno dobiti Mercedese odlučit će čelnici hrvatske reprezentacije i njezinog nogometnog saveza, rekao je vlasnik Spartaka
Vidi originalni članak

Vlasnik moskovskog Spartaka Leonid Fedun izjavio je da će u potpunosti ispuniti obećanje te da će hrvatskoj reprezentaciji darovati obećana četiri Mercedesa. Fedun je htio motivirati "kockaste" da pobijede Englesku na Wembleyu u srijedu jer je Rusima trebala pobjeda Hrvata za plasman na Euro.
- Tko će konkretno dobiti Mercedese odlučit će čelnici hrvatske reprezentacije i njezinog nogometnog saveza. Međutim, logično je pretpostaviti da će ih dobiti Pletikosa i tri igrača koji su dali golove - rekao je Fedun za rusku novinsku agenciju RIA Novosti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • leeloo 23.11.2007.

    @Hacker-ri....ja nisan rekla da bi ja to odbila, ali ovako kad gledaš sa strane, objektivno, nebi tribalo uzet te mercedese...a koliko znam, rusi su ih nudili i nekim izraelcima, al je njihov nogometni savez to odbija...

  • vela 23.11.2007.

    Ma moža rus nuditi i mlazne avione ali nadam se da naši to neće prihvatiti jer nisu igrali za mece nego za svoju državu i svoj gušt. A ako i HNS prihvati ponudu treba uzeti lovu umjesto auta i donirati za dobrotvorne svrhe.

  • zara22 23.11.2007.

    ne bi trebali primiti mercedese.

Komentiraj...
Vidi sve komentare