To je to što me zanima!

Što će brojači gledatelja kad gledatelja niti nema?

Na sjednici IO HNS-a govorilo se o izmjenama zakona o sportu, odlasku u Banske dvore te se hvali želja Bobana i Šukera o uključivanju u savez
Vidi originalni članak

U kući hrvatskog nogometa u Rusanovoj ulici završila je 28. sjednica Izvršnog odbora.
- Tražit ćemo izmjenu zakona o navijačima. Produžili bi klubovima rok za uvođenje brojača na ulazima u stadion. Prvo, jer klubovi nemaju 100.000 eura, koliko stoje brojači, a drugo, gledatelja je toliko malo da brojači ne bi imali što brojati. Nadalje, za štete nastale na utakmicama ne bi odgovarali samo čelnici klubaova, već i zaštitarske službe koje osiguravaju utakmicu te registrirane udruge navijača. Željeli bi da nas premijerka primi osobno - naglasio je dopredsjednik saveza Ivan Brleković.
Sve se glasnije priča o ulasku Zvonimira Bobana i Davora Šukera u rad saveza. Preciznije, bivši hrvatski reprezentativci najozbiljniji su kandidati za budućeg predsjednika saveza.
- Ne znam što bi vam rekao. Da bi Davor Šuker, naprimjer, kandidirao za predsjednika saveza, mora biti član županijskog saveza, zatim mora biti delegiran u skupštinu HNS-a. Nakon toga predložen, pa podržan sa šest potpisa županijskih saveza - objasnio je Brleković proceduru. I nastavio:
- Ako su Šuker i Boban u pitanju, odnosno ako se žele uključiti u rad saveza, može se raditi i izvan uobičajene procedure. Ali s njihove strane nije stigla nikakva inicijativa. Mi bi bili prezadovoljni kada bi se Šuker i Boban uključili u rad saveza - zaključio je Ivan Brleković.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • reines 03.02.2010.

    što će im brojači gledatelja, kad se može jednostavno pogledati koliko je ulaznica prodano ili podijeljeno...čemu onda trošak od 100.000?????nečega

  • Toshiba5235 26.01.2010.

    Brojaći gledatelja su međunarodni standard. Naše klubovebrojaći smetaju jer kad su međunarodne utakmice i drbiji gospoda bi morali platit porez kao i svi drugi u državi..

  • plavocrni 26.01.2010.

    navijace moze brojat skupljač lopti, i to ručno,jednog po jednog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare