To je to što me zanima!

Što će reći igrači? Zlatko Dalić zabranio dolazak žena u kamp

Žene, supruge i djevojke u kampu reprezentacije? Nema govora o tome! Mi smo tamo u ozbiljnom poslu, nisam protiv toga da se kratko vide poslije utakmice, ali mi smo u kampu, rekao je Zlatko Dalić
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić gostovao je u RTL-u Danas i odgovarao na aktualna pitanja oko hrvatske reprezentacije koju za malo više od mjesec dana očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Izborniku je vjerojatno malo pao mrak na oči nakon što je Vedran Ćorluka izašao van na poluvremenu utakmice njegovog Lokomotiva sa Zenitom, ali čuli su se i Dalić je optimist.

- Ovo što se sad događa njemu je normalno, a to je da nije u optimalnoj formi i da ima sitne ozljede. Imao je dugačku stanku od godinu dana. Napustio je neki dan teren čisto iz predostrožnosti. Razgovarao sam s njim, dolazi u Zagreb i uvjeren sam da će biti na raspolaganju - kaže Dalić.

U svijetu nogometa pozicija lijevog bočnog je najviše deficitarna. Kod vatrenih za nju ponajprije konkuriraju Strinić Pivarić, ali ima Dalić još rješenja.

- U SAD-u smo probali Strinića i Pivarića. Strinićev je problem što ne igra stalno, Pivarić igra konstantno u kijevskom Dinamu, u dobroj je formi. Ali imamo još igrača: Leovac, Barišić Sosa. Između te petorice ćemo naći pravo rješenje za SP. Nisam pobornik velikih promjena.

Kramarić se nameće u napadu.

- Ja u Andreja vjerujem. On je meni to pokazao protiv Grčke i Ukrajine kad je zabio dva pogotka. U vrhunskoj je formi, zabija golove, dolazi spreman i pun samopouzdanja.

Jedan od protivnika Hrvatske u Rusiji bit će i Argentina s Leom Messijem.

- Njega nije dobro čuvati s jednim igračem, treba cijela momčad igrati protiv njega. Moramo spriječiti da primi loptu, ali u prvom redu idemo se pripremiti za Nigeriju.

I za kraj je Dalić poručio nešto što se igračima možda i neće svidjeti:

- Žene, supruge i djevojke u kampu reprezentacije? Nema govora o tome! Mi smo tamo u ozbiljnom poslu, nisam protiv toga da se kratko vide poslije utakmice, ali mi smo u kampu, ozbiljno koncentrirani i maksimalno motivirani.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Veki-Zagreb 10.05.2018.

    Hvala Bogu da je zabranio...kakve su to hebene fore da žene dolaze u kamp??...nikome od nas žene ne dolaze na posao...koncentriraj se, odigraj to tamo najbolje što možeš...sexat ćeš kad to završi...ima dana...

  • Netko_Iz_Mase_1 09.05.2018.

    Koga briga što će reći igrači. Na tom turniru njihovo je da poginu na terenu za Hrvatsku i dođu što dalje. Ništa osim toga im ne smije biti na umu, u suprotnom bolje da ne idu nikako na turnir.

  • perobao 09.05.2018.

    Ispravno Dalicu, i povedi jos racuna o "kukavicjim jajima" u repki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare