Obavijesti

Sport

Komentari 30

Što će reći igrači? Zlatko Dalić zabranio dolazak žena u kamp

Što će reći igrači? Zlatko Dalić zabranio dolazak žena u kamp
1

Žene, supruge i djevojke u kampu reprezentacije? Nema govora o tome! Mi smo tamo u ozbiljnom poslu, nisam protiv toga da se kratko vide poslije utakmice, ali mi smo u kampu, rekao je Zlatko Dalić

VIDEO

Zlatko Dalić gostovao je u RTL-u Danas i odgovarao na aktualna pitanja oko hrvatske reprezentacije koju za malo više od mjesec dana očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Izborniku je vjerojatno malo pao mrak na oči nakon što je Vedran Ćorluka izašao van na poluvremenu utakmice njegovog Lokomotiva sa Zenitom, ali čuli su se i Dalić je optimist.

- Ovo što se sad događa njemu je normalno, a to je da nije u optimalnoj formi i da ima sitne ozljede. Imao je dugačku stanku od godinu dana. Napustio je neki dan teren čisto iz predostrožnosti. Razgovarao sam s njim, dolazi u Zagreb i uvjeren sam da će biti na raspolaganju - kaže Dalić.

U svijetu nogometa pozicija lijevog bočnog je najviše deficitarna. Kod vatrenih za nju ponajprije konkuriraju Strinić Pivarić, ali ima Dalić još rješenja.

- U SAD-u smo probali Strinića i Pivarića. Strinićev je problem što ne igra stalno, Pivarić igra konstantno u kijevskom Dinamu, u dobroj je formi. Ali imamo još igrača: Leovac, Barišić Sosa. Između te petorice ćemo naći pravo rješenje za SP. Nisam pobornik velikih promjena.

Kramarić se nameće u napadu.

- Ja u Andreja vjerujem. On je meni to pokazao protiv Grčke i Ukrajine kad je zabio dva pogotka. U vrhunskoj je formi, zabija golove, dolazi spreman i pun samopouzdanja.

Jedan od protivnika Hrvatske u Rusiji bit će i Argentina s Leom Messijem.

- Njega nije dobro čuvati s jednim igračem, treba cijela momčad igrati protiv njega. Moramo spriječiti da primi loptu, ali u prvom redu idemo se pripremiti za Nigeriju.

I za kraj je Dalić poručio nešto što se igračima možda i neće svidjeti:

- Žene, supruge i djevojke u kampu reprezentacije? Nema govora o tome! Mi smo tamo u ozbiljnom poslu, nisam protiv toga da se kratko vide poslije utakmice, ali mi smo u kampu, ozbiljno koncentrirani i maksimalno motivirani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...