To je to što me zanima!

Što čeka Čilića? Đoković meč ranije brutalno uništio reket...

Titula u Queensu protiv Đokovića zasigurno će mu uliti dobru dozu samopouzdanja pred ovaj dvoboj. S druge strane, niti srpski tenisač nije pretjerano uvjerljiv. Mannarino, Dimitrov i Raonic uspjeli su mu uzeti set
Vidi originalni članak

Drugi puta ove sezone susreću se Marin Čilić i Novak Đoković. Iako je u karijeri naš tenisač čak 14 puta izgubio od Đokovića, zadnja dva susreta Marin je dobio - u Parizu 2016. i u finalu Queensa prije dva mjeseca.

Čilić je prethodni tjedan u Torontu igrao vrlo dobro, u četvrtfinalu zaustavio ga je Rafael Nadal, koji je upravo protiv njega imao najteži posao. U prvom setu Marin ga je maksimalnom agresijom praktički 'otpuhao' s terena. Kasnije su mu se, kako to često biva kod našeg tenisača, potkradale neprisiljene pogreške, posebno krajem drugog seta, a u nastavku je Španjolac bio sigurniji. 

Međutim, ovaj tjedan u Cincinnatiju priča je malo drugačija. Čilić više oscilira, muči se s tajmingom i znaju mu se gomilati 'crne rupe'. Ipak, preživio je Copila i Hačanova, a iskoristio je i povoljan ždrijeb, koji mu je u četvrtfinalu dodijelio Pabla Carrena Bustu, koji nije u bajnoj formi.

Titula u Queensu protiv Đokovića zasigurno će mu uliti dobru dozu samopouzdanja pred ovaj dvoboj. S druge strane, niti srpski tenisač nije pretjerano uvjerljiv. Mannarino, Dimitrov i Raonic uspjeli su mu uzeti set, a ovotjedna boljka su mu poeni kada on ima inicijativu. 

Svoje frustracije iz meča s Raonićem iskalio je na reketu.

Kako god bilo, Đoković je prije mjesec dana osvojio Wimbledon i favorit je u polufinalu. Drugi polufinalni par čine Roger Federer, koji je izbacio Stana Wawrinku, te David Goffin, koji je pomalo iznenađujuće u dva tie-breaka riješio Juana Martina Del Potra.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • savskokupaliste 19.08.2018.

    Đoković je pobijedio.Zašto to ne objavite??

  • kažemja 18.08.2018.

    Od 10 mečeva protiv Novaka Čilić može dobiti jedan ili dva najviše!A kad je Novak na 100% ovaj luzer nema nikakve šanse. Jednostavno ,Novak je za Čilića nivo iznad , točka.

  • nadkonobar 18.08.2018.

    Čile zovi da se pojavi gospa ako se pojavi dobit ćeš ako ne..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare