Obavijesti

Sport

Komentari 48

Što čeka Čilića? Đoković meč ranije brutalno uništio reket...

Što  čeka Čilića? Đoković meč ranije brutalno uništio reket...
1

Titula u Queensu protiv Đokovića zasigurno će mu uliti dobru dozu samopouzdanja pred ovaj dvoboj. S druge strane, niti srpski tenisač nije pretjerano uvjerljiv. Mannarino, Dimitrov i Raonic uspjeli su mu uzeti set

VIDEO

Drugi puta ove sezone susreću se Marin Čilić i Novak Đoković. Iako je u karijeri naš tenisač čak 14 puta izgubio od Đokovića, zadnja dva susreta Marin je dobio - u Parizu 2016. i u finalu Queensa prije dva mjeseca.

Čilić je prethodni tjedan u Torontu igrao vrlo dobro, u četvrtfinalu zaustavio ga je Rafael Nadal, koji je upravo protiv njega imao najteži posao. U prvom setu Marin ga je maksimalnom agresijom praktički 'otpuhao' s terena. Kasnije su mu se, kako to često biva kod našeg tenisača, potkradale neprisiljene pogreške, posebno krajem drugog seta, a u nastavku je Španjolac bio sigurniji. 

Međutim, ovaj tjedan u Cincinnatiju priča je malo drugačija. Čilić više oscilira, muči se s tajmingom i znaju mu se gomilati 'crne rupe'. Ipak, preživio je Copila i Hačanova, a iskoristio je i povoljan ždrijeb, koji mu je u četvrtfinalu dodijelio Pabla Carrena Bustu, koji nije u bajnoj formi.

Titula u Queensu protiv Đokovića zasigurno će mu uliti dobru dozu samopouzdanja pred ovaj dvoboj. S druge strane, niti srpski tenisač nije pretjerano uvjerljiv. Mannarino, Dimitrov i Raonic uspjeli su mu uzeti set, a ovotjedna boljka su mu poeni kada on ima inicijativu. 

Svoje frustracije iz meča s Raonićem iskalio je na reketu.

Kako god bilo, Đoković je prije mjesec dana osvojio Wimbledon i favorit je u polufinalu. Drugi polufinalni par čine Roger Federer, koji je izbacio Stana Wawrinku, te David Goffin, koji je pomalo iznenađujuće u dva tie-breaka riješio Juana Martina Del Potra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome