To je to što me zanima!

Što Hrvatskoj treba za play-off SP-a, gdje gledati utakmicu?

Izabranici Marinka Mavrovića porazima su od Francuske izgubili šansu da se izravno plasiraju na smotru u Uzbekistanu, ali to još uvijek mogu učiniti putem dodatnih kvalifikacija. Najprije moramo 'riješiti' Slovake...
Vidi originalni članak

Hrvatska futsal reprezentacija prvi je i (zasad) zadnji put igrala na Svjetskom prvenstvu sad već davne 2000. godine u Gvatemali. Sad smo nekoliko "koračića" udaljeni od plasmana, prvi od njih je gostovanje u Slovačkoj.

Izabranici Marinka Mavrovića porazima su od Francuske izgubili šansu da se izravno plasiraju na smotru u Uzbekistanu, ali to još uvijek mogu učiniti putem dodatnih kvalifikacija. A da bismo osigurali playoff, moramo završiti grupnu fazu kao jedna od četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije. U tom poretku trenutačno smo na drugom mjestu.

ODLIČAN REZULTAT Hrvatska pobijedila Njemačku! Evo što nam treba za plasman na Svjetsko prvenstvo u rujnu

Što Hrvatskoj treba za play-off?

Hrvatskoj je za playoff dovoljan i bod protiv Slovačke, u nekim kombinacijama prolazimo i minimalnim porazom, ali jasno je da se s takvim stavom ne može osigurati Svjetsko prvenstvo. U Slovačkoj moramo ići po pobjedu!

- Moramo pokazati karakter, imat ćemo više motiva od Slovačke, ali uvijek su agresivni i moramo biti na visokoj razini - kazao je izbornik Mavrović.

Za okršaj sa Slovacima ne može računati na...

- Nažalost, za Slovačku je ozlijeđen Jurlina, Marinović ima problema s tetivom, a Postružin ima kartone. 

'SMEĆA NEMA PUNO PA JE TEŠKO' VIDEO U Japanu su organizirali Svjetsko prvenstvo u skupljanju smeća! Evo kako je to izgledalo

Gdje gledati Slovačka - Hrvatska?

Zadnju utakmicu grupne faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u futsalu možete gledati na TV kanalu Maxsport 1, s početkom u 18.30.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare