To je to što me zanima!

Što piješ kad ti ne ide: Dos Santosa trijeznili redari

Nogometašima Spursa klub je organizirao božićni party na kojem se Dos Santos toliko napio da su ga redari morali trijezniti. Nije bio jedini...
Vidi originalni članak

Umjesto da "opija" svojim igrama na engleskim travnjacima, mladi meksički talent Giovanni Dos Santos prepustio se čarima alkohola na božićnom tulumu Tottenhama. Toliko je popio da su ga redari u poznatom londonskom Taman Gang Clubu morali iznijeti, unatoč njegovom negodovanju. Mali je bio toliko pijan da se frfljajući bunio što ga iznose, no nije imao snage suprotstaviti se redarima, koji su ga kao malu bebu polegli u vozilo. The Mirror saznaje kako su poslije na isti način izvan kluba završili Jonathan Woodgate, Darren Bent, Gareth Bale, Kevin Prince-Boateng i Alan Hutton. Novinari Mirrora našalili su se da je "utakmica" u Tamansu bila najbolja Dos Santoseva ove sezone. Veseli da su izazovu odoljeli Luka Modrić i Vedran Ćorluka, koji su iz kluba izašli na vlastitim nogama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tejmatebra 12.12.2008.

    pa sta ima veze ?? Ko da ne smije,pa on je mlad,tek mu je 19 ak se ne varam ... Ima i on pravo pit Isss,kad ce uzivat ak nece sad ?!

  • z501 12.12.2008.

    velika stvar čovik se opija

  • donne 12.12.2008.

    PA I ON JE ČOVIJEK !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare