To je to što me zanima!

Što se to događa?! Treća smrt nogometaša u desetak dana...

Norvežanin Adrian Lillebekk Ovlien (20) preminuo je 16. ožujka 2018. od akutne infekcije. Sportski svijet je šokiran jer je on već treći nogometaš koji je preminuo u posljednjih desetak dana...
Vidi originalni članak

Norveška je u šoku. Adrian Lillebekk, mladi igrač drugoligaškog kluba Kongsvinger, preminuo je u 21. godini života od akutne infekcije

Svi smo u šoku

Lillebekk je bio veliki talent norveškog nogometa. Igrao je poziciju braniča za norveški klub Kongsvinger i u 114 nastupa postigao pet golova. Također je prošao sve mlade selekcije norveške reprezentacije, a onda iznenadno preminuo.

Klub nije išao u detalje ove velike nesreće:

- Adrian Lillebekk Ovlien primljen je u Ullevål bolnicu ranije danas. Preminuo je nakon akutne infekcije. Naše misli sada su s obitelji i bližnjima - objavio je klub.

- Ne mogu reći ništa osim da je riječ o akutnoj infekciji koja se proširila na krvotok. Ovo je očito jako teško za sve nas. Bez obzira kako se okrene, tragedija je da 20-godišnjak ovako ode - rekao je odvjetnik Åge Henning Andersen za norvešku TV2.

Nakon kapetana Fiorentine Davidea Astorija i mladog braniča francuskog drugoligaša Toursa Thomasa Rodrigueza, Lillebekk je treći nogometaš koji je preminuo u posljednjih desetak dana.

THOMAS RODRIGUEZ (18) Pet dana nakon Astorija na isti način preminuo i mladi Francuz

Voditelj komunikacija Norveškog nogometnog saveza Yngve Haavik također je izrazio žaljenje za mladim talentom:

- Ovo je tragičan događaj. Bio je to mladić s cijelim životom ispred sebe, na i izvan terena. Misli su mi prvenstveno s njegovom obitelji i bližnjima, ali također svima u klubu koji su teško primili ovu vijest. Ovo je jako tužan dan za norveški nogomet.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • NatalijaKelemen 13.05.2018.

    Sram Vas bilo svakog kluba znam nem se novaca za nase sportase, ali prije nego idu na utakmicu trebao bi se napraviti cijeli sistematski, a ne da gubimo tako mlade i.nadarene decke 😭😭

  • realan5 16.03.2018.

    Dogada se to da ljudi umiru svaki dan

  • škver 16.03.2018.

    Profesionalni Sport treba zabraniti !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare