To je to što me zanima!

Što stoji iza Ivankovićeva povratka na klupu Dinama?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon nepunih šest mjeseci, Branko Ivanković će, po svemu sudeći, ponovno biti trener Dinama. Koliko je to moralno nakon poznatih događaja?
Vidi originalni članak

Dinamo je na Dvoransko prvenstvu Hrvatske u polufinalu izgubio od Hajduka i Splićani su otišli u finale. A Zdravko Mamić je otišao u Dinamovu svlačionicu. I u maniri najvećeg primitivca rekao tadašnjem treneru Branku Ivankoviću što misli o njemu i njegovim suradnicima. Nećemo ponavljati što je rekao, ionako se svi sjećaju da je spominjao Ivankovićevu majku u kontekstu spolnog općenja... Onako kako samo ono to zna.
Idućeg jutra Ivanković je prelomio.
- Ne želim više biti trener Dinama.
Spominjao je i da se njegov ponos ne može gaziti, da ne želi prijeći preko vrijeđanja. Mediji su bili oduševljeni njegovim potezom, najčešći naslovi bili su nešto kao "Otišao kao gospodin", "Moralni pobjednik napustio Mamića", itd. Došao je Soldo, no i taj je bio prevelik gospodin za maksimirsko okruženje. I postao drugi u nizu koji je odlučio sam otići.
- Dinamo se ne odbija. Za mene je Dinamo ispred svih. Nemam ja ništa osobno protiv Mamića - rečenice su koje Ivanković najčešće izgovara otkad je postao ozbiljan kandidat za povratak u Maksimir. Neki kažu da je postao i novi trener Dinama, iako to službeno još uvijek nitko nije potvrdio. I kakav sada ispada Ivanković? Čovjek koji olako prelazi preko vrijeđanja? Trener željan tih 20.000 eura, koliko mjesečno zarađuje trener Dinama? Ili beskrajno zaljubljen u klub? Neki bi rekli i "beskičmenjak"?

Idi na 24sata

Komentari 22

  • vrbani city boys 17.05.2008.

    MAMICU CIGANE ODLAZI IZ SVETINJE!!!!

  • giggs 16.05.2008.

    a sta vi budale pisete da dolazi zbog novca??? kaj ste normalni... za ono sto je bio u dinamu je dobio toliko para da moze 5 godina zivit ko bubreg u loju!!!! vrace se jer voli dinamo i jer nema nikakvu bolju ponudu, budimo realni sta ce u gruziju!!! Ivankovic je jedini normalni trener kojeg ja pamtim u dinamu i treba se vratit!!! sjetite se kako je dinamo igro u kupu uefe kada je on bio, kako je zdrobio ajaxa.....

  • gengula 16.05.2008.

    čast radi novca,pokvaren....???? Vi ljudi neznate o čemu pričate,od kad ja znam za sebe nikad bolji trener nije bio u Dinamu i daj bože da se vrati.... A vi licemjeri prvo preispitajte sebe prije nego počnete blatit čestita čovjeka. Kladim se da bi 99% vas što pišete ove bljuvotine ljubilo dupe Zdravkecu za puno manje od 20 tisća Eura...

Komentiraj...
Vidi sve komentare