To je to što me zanima!

Što ti je čovječe? Pobjegao iz karantene pa je pijan vozio...

Učinio sam nešto na što nisam ponosan i svjestan sam da me očekuje kazna, rekao je Tim Payne koji je do sada upisao 17 nastupa u dresu novozelandske reprezentacije.
Vidi originalni članak

Veznjaka novozelandskog Wellington Phoenixa Tima Paynea (26) očekuje kazna nakon što je pobjegao iz samoizolacije u kojoj se nalazio zbog pandemije koronavirusa, te u alkoholiziranom stanju upravljao vozilom za golf po ulicama Sydneyja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Društvo mu je radio suigrač Oliver Sail, a sada ih obojicu očekuje drastična kazna zbog bijega u ranim jutarnjim satima.

- Nevjerojatno mi je žao i nevjerojatno mi je neugodno - kazao je Payne u razgovoru a novozelandski radio Sport.

Nogometaši novozelandskog kluba bili su u izolaciji u Sydneyju u nadi da će igrati u australskoj A-League, ako se natjecanje nastavi pred praznim tribinama. Međutim, sezona je otkazana. Prema policijskom izvještaju Payne i Sail su u vozilu za golf prošli više od pet kilometara.

- Učinio sam nešto na što nisam ponosan i svjestan sam da me očekuje kazna - rekao je 26-godišnji veznjak koji je do sada upisao 17 nastupa u dresu novozelandske reprezentacije.

- Ako se istragom utvrdi da je došlo do bilo kakvog prekršaja, FFA će brzo djelovati u skladu s kodeksom ponašanja - navedeno je u priopćenju Australskog nogometnog sveza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 26.03.2020.

    Tako je, treba ih udariti po đepu, previše si dopustaju u ovim teskim vremenima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare