Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
1 komentara

Što ti je čovječe? Pobjegao iz karantene pa je pijan vozio...

Učinio sam nešto na što nisam ponosan i svjestan sam da me očekuje kazna, rekao je Tim Payne koji je do sada upisao 17 nastupa u dresu novozelandske reprezentacije.

Foto: New Zealand Police
1 komentara

Veznjaka novozelandskog Wellington Phoenixa Tima Paynea (26) očekuje kazna nakon što je pobjegao iz samoizolacije u kojoj se nalazio zbog pandemije koronavirusa, te u alkoholiziranom stanju upravljao vozilom za golf po ulicama Sydneyja.

Društvo mu je radio suigrač Oliver Sail, a sada ih obojicu očekuje drastična kazna zbog bijega u ranim jutarnjim satima.

- Nevjerojatno mi je žao i nevjerojatno mi je neugodno - kazao je Payne u razgovoru a novozelandski radio Sport.

Nogometaši novozelandskog kluba bili su u izolaciji u Sydneyju u nadi da će igrati u australskoj A-League, ako se natjecanje nastavi pred praznim tribinama. Međutim, sezona je otkazana. Prema policijskom izvještaju Payne i Sail su u vozilu za golf prošli više od pet kilometara.

- Učinio sam nešto na što nisam ponosan i svjestan sam da me očekuje kazna - rekao je 26-godišnji veznjak koji je do sada upisao 17 nastupa u dresu novozelandske reprezentacije.

- Ako se istragom utvrdi da je došlo do bilo kakvog prekršaja, FFA će brzo djelovati u skladu s kodeksom ponašanja - navedeno je u priopćenju Australskog nogometnog sveza.

Naši partneri pišu
Message