To je to što me zanima!

Stoke izgubio od četvrtoligaša, 'autsajder' dobio HJK Helsinki

Nogometaši Stoke Cityja, sljedećeg Hajdukovog protivnika u pretkolu Europske lige, izgubili su u prijateljskoj utakmici protiv četvrtoligaša. Izgubio je i Dinamov protivnik
Vidi originalni članak

Trećeligaš pa četvrtoligaš, nisu baš bajno završili pripreme igrači Stokea, sljedećeg Hajdukovog protivnika u pretkolu Europske lige. Nakon što su u petak izgubili 1-0 od trećeligaša Brentforda, istim rezultatom od engleskog je prvoligaša bio bolji i klub iz četvrte lige, Aldershot Town. Jedini strijelac bio je Adam Mekki u 81. minuti utakmice.

Stoke je zaigrao u sljedećem sastavu: Sörensen ( od 46. Nash); Wilkinson, Dickinson, Arismendi, Diao, Woodgate (od 61. Wilson), Tonge, Pugh, Shotton, Soares (od 72. Stambolziev), Marshall (od 61. Huth).

Bolje sreće nije bio niti Dinamov protivnik u pretkolu Lige prvaka, HJK Helsinki. Prvaci Finske neočekivano su izgubili u 17. kolu od autsajdera FF Jara s 1-0. Bio je to prvi poraz nakon 10 uzastopnih prvenstvenih pobjeda. Jedini gol zabio je Sirbiladze u 68. minuti. Helsinki je i dalje prvi s 11 bodova prednosti i utakmicom više od drugoplasiranog Intera Turku.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • SpužvaBobSkockani 24.07.2011.

    Hajduk se nema što plašiti Stoke, može se plašiti samo sebe samoga i to će se vrlo brzo vidjeti ... u četvrtak ... ko je gdje u ovom trenutku .. sve ostalo su prazna naklapanja .. bez veze ..

  • ahjsie 24.07.2011.

    karlu vi mozete pucat minuse isto kao i meni sada sto cete.. ali dobro je rekao.. znate li vi koliko je FA Cup vrijedno natjecanje u engleskoj? neki kazu da je i znacajnije od premier lige NEKIMA... poslije LP,EL,PREMIER LIGE ide bas to natjecanje! FA CUP.. ako ste gledali stoke kako je RAZBIO bolton 5-0 u polufinalu ONDA CETE VIDJETI KOLIKO JE TO JAKA MOMCAD.. ali vi ste primitivci pa mislite da ja zelim nesrecu hajduku jer sam purger? nikako.. danas ste pokazali odlicnu igru protiv europskih prvaka makar protiv b momcadi ali ono je stabilna i dobra igra.. i zelim vam da prodete stoke! a dinamo.. moj dinamo rjesava ove fince ko iz pi*ke ;)) ali budimo malo i realni, jer vidjeli smo sta barcelona radi unitedu i arsenalu IGRA SE S NJIMA! tako da ovaj x protiv barce je za mene KO POBJEDA! i sretan sam sto mozemo parirat barci B bar nekako :) da nebi bilo da ja se*em previse NEBI NI DINAMO BOLJE PROSAO! samo dinamo sad ima klasu igraca koji bi sve one sanse koje je tomasov promasio krstanovic ili bećo bi to zabili ;) ili badelj hh steta sto je ono sve fulao..http://www.youtube.com/watch?v=3uitkC6puic

  • chelsea_fc_ 23.07.2011.

    gleda san ih prosle sezone ...nista bolji od hajduka nisu

Komentiraj...
Vidi sve komentare