To je to što me zanima!

Mark Hughes: Ne odustajemo od Olića, želimo ga u Stokeu

Mark Hughes rekao je kako ne odustaje od dovođenja Ivice Olića iako su se u njemačkim medijima pojavile informacije da će Ivica produljiti s Wolfsburgom
Vidi originalni članak

Ivica Olić je igrač koji nam se jako sviđa i igrač kojeg namjeravamo dovesti ovo ljeto. Da, vidio sam da se piše kako namjerava potpisati novi ugovor s Wolfsburgom, no dokle god postoji mogućnost da ga dovedemo, nećemo odustati od njega, rekao je Mark Hughes.

Trener Stokea već duže vrijeme lovi Ivicu Olića (34), a čini se da ga ne mogu obeshrabriti ni najave iz Wolfsburga kako su s Olom već dogovorili produljenje ugovora na još dvije godine.

- Ivica je stvarno kvalitetan igrač. Susreo sam se s njim nekoliko puta i doista mi se sviđa. Igra već godinama na visokom nivou, nevjerojatno je brz, a tehnički je jako, jako dobar. Moramo mu dati vremena da odluči što je najbolje za njega. Naša ponuda je na stolu i imamo se pravo nadati - dodao je Hughes.

Stoke je trenutačno deseti u Premiershipu i riješio je sve nedoumice oko ostanka u ligi. Najbolji strijelac kluba je Peter Crouch sa sedam golova.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Majstorsmora_2 18.04.2014.

    Ola zna što je najbolje za njega, sretno Ola gdje god igrao... ps: PL bi bila super ;)

  • ecolozzi 18.04.2014.

    Mislim da Wolfsburg neće igrati barem ligu uefa, onda bi otišao i igrao premiership, ali u starom klubu ovako još sezonu igra u evropi.

  • Mlunko_1 18.04.2014.

    ne znam cemu se mark nada jer wolfsburg je u dobroj situaciji da ude u LP dogodine tako da ce svaki normalan igrac radije igrat LP nego se borit za sredinu ljestvice i uz to olic ima djecu zbog kojih nije dobro mjenjat boraviste svako malo

Komentiraj...
Vidi sve komentare