To je to što me zanima!

'Stoper je krucijalan, a nemam tajni, želim Almeidu iz Kijeva'

O njemu imamo najviše informacija, najozbiljnija je opcija, rekao je Kruno Jurčić za Sportske novosti o Almeidi (25), koji je za Kijevljane odigrao 73 susreta u tri godine
Vidi originalni članak

Želio bih riješiti pitanje stopera, on mi je krucijalan. Želim da zadnja linija igra visoko. Vrtimo dva-tri imena, ali nema tu tajni. Radi se o Almeidi iz kijevskog Dinama, rekao je Kruno Jurčić za Sportske novosti o mogućem zimskom pojačanju.

- Njega se Kijevljani žele riješiti, ali pitanje je pod kojim uvjetima, a on želi igrati u svom Brazilu. O njemu imamo najviše informacija preko Vukojevića i Kranjčara, najozbiljnija je opcija.

Almeida (25) je visok 190 cm, a u Kijev je došao prije tri i pol godine za 4,5 milijuna eura. U tom periodu je odigrao 73 utakmice (pet u Ligi prvaka) i zabio tri gola.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • WOMANIZER 12.01.2013.

    joj ovaj jurčić mislim da bi za dinamo trebalo biti krucijalno da on ode!

  • nuklearni fizičar 12.01.2013.

    kakve gluposti kruno izjavljuje, prije ljeta neće doći apsolutno nikakvo pojačanje, pa nisu prodali vidu i riješili se tonela da bi sada doveli almeidu i plaćali ga više nego vidu ili tonela a imaju svega nekoliko utakmica odigrati na proljeće u HNL-u

  • manibabac 12.01.2013.

    Vidi se da dečko odlično skače za svoju visinu. Onda je vjrojatno ovaj drugi visok 220.

Komentiraj...
Vidi sve komentare