To je to što me zanima!

'Stoper' Luka: Modrić ostao sam i briljantno spasio čisti gol

Hrvatski kapetan ostao je posljednji čovjek Realove obrane prateći kontru u kojoj je Joaquin zaobišao Courtoisa i potom vratio loptu u peterac, ali Modrić ju je uspio odbiti
Vidi originalni članak

Real Madrid uprskao je sve dobro što je napravio pobijedivši Barcelonu u El Clasicu. Madriđani su jedan tjedan potrajali na prvom mjestu La Lige na koje se nakon 27. kola vratila Barcelona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Katalonci su u subotu golom Lionela Messija iz penala nekako slomili Real Sociedad, dok je Real dan kasnije izgubio u Sevilli kod Betisa. Betis, koji je u donjem dijeli tablice slavio je 2-1 golom nekadašnje nade Barcelone Tella.

Mogao je Betis zabiti drugi gol i ranije, točnije u 55. minuti kada je imao kontru 2 na 1, a u kojoj je svoje obrambene vještine iskazao Luka Modrić. Hrvatski kapetan ostao je posljednji čovjek Realove obrane prateći kontru u kojoj je Joaquin zaobišao Courtoisa i potom vratio loptu u peterac, ali Modrić ju je uspio odbiti. Čak i da nije, ispala bi to vjerojatno propuštena prilika za domaćina jer ta je lopta išla pream aut-liniji, daleko od Joaquinova suigrača kojemu je dodavao. No, sam Lukin sprint u obrani spasio je gol.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Modrić je na travnjaku ostao do 79. minute, a realovce već za četiri dana, u petak, čeka domaći ogled s Eibarom.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • MK7R300ps 09.03.2020.

    Kakve mu koristi Real je spušio svakako , kakvi likovi I Zidane stručnjak gura neke igrače veze nemaju Benzema preko 2mj La Lige dva gola i uvijek je u prvih 11, Vasquez panjina 30 nabacivanja ni jedno dobro, onaj žvalje Vinicius kao tele kakvo trčkara tobože nešto dribla.užas , počinju mu Kroos, Modrić, Casemiro , Valverde dečko kida on ga ne stavi u prvih 11. Zidane je jedini krivac za ovaj poraz .

  • blue_devil006 09.03.2020.

    Stari moj....pa di je obrana hahaha

  • LUKAM10 LEGENDA 09.03.2020.

    Niko u reala nije luki do kolina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare