To je to što me zanima!

Strachan: Kako dobiti Barcu? Krenite u crkvu i pomolite se!

Mnogo ih je pokušalo pobijediti Barcelonu, isprobani su razni sistemi, ali vjerujte mi ništa ne funkcionira, rekao je bivši trener Celtica Gordon Strachan o Barceloni
Vidi originalni članak

Bivši menadžer škotskog nogometnog kluba Celtic, Gordon Strachan, vjeruje da je pred njegovom bivšom momčadi nemoguća misija u susretima protiv katalonskog diva Barcelone...

Bivši nogometaš Manchester Uniteda vodio je Celtic u utakmicama protiv Barcelone 2008. godine, te ga impresioniranost s te utakmice drži i dan danas.

- Kako pobijediti Barcelonu? Pa gledajte... Posjetite crkvu ili kapelicu, ovisi što više preferirate, i molite se - rekao je Strachan za Daily Record.

- Mnogo ih je pokušalo pobijediti Barcelonu, isprobani su razni sistemi, ali vjerujte mi ništa ne funkcionira. Kvaliteta Barceloninih igrača donosi prevagu - smatra bivši menadžer Celtica, koji je ove sezone izvučen u skupinu Lige prvaka s Kataloncima.

- Kada smo igrali protiv Barçe 2008. godine tada su svi shvatili da je riječ o genijalnoj momčadi. Bio je to hipnotičan nogomet. Takva dodavanja još nikada prije nismo vidjeli! Držali su loptu u svom posjedu, a onda se dogodio bang-bang i gol. Kada su kod nas gostovali Manchester United i Milan imali su po 300, 350 dodavanja. Barcelona je imala 700! Analizirali smo utakmicu pomoću "Prozone sistema", a sljedećeg sam jutra, nakon dobivenih rezultata pogledao svog pomoćnika i u nevjerici rekao - nešto nije u redu s Prozonom - zaključio je Strachan.

Prvu utakmicu Barcelona i Celtic igraju 23. listopada na Nou Campu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Madridistica 13.09.2012.

    Pitajte Mourinha :)

  • lukamodricrealmadrid 13.09.2012.

    Tu postoji samo jedno objasnjenje, jedan je klub trenutno u svijetu koji moze dobiti barcelonu a to je Real Madrid, ostali su svi ispod nivoa , Barca i Real su klubovi sa druge planete to je jasno ko dan :)

  • annamarijas 13.09.2012.

    ma ni to nece pomoci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare