To je to što me zanima!

Stradun je gorio! Dubrovčani su dočekali zlatne vaterpoliste

Sa zastavama, ogromnim osmjehom popraćeni Jugovom himnom “Tre, tre, trese se tko u Juga dirne” popeli su se ispred sv. Vlaha svjetski vaterpolski prvaci, sadašnji i bivši igrači VK Jug CO
Vidi originalni članak

Marko Bijač, Maro Joković, Marko Macan, Loren Fatović, Luka Lončar i Xavi Garcia šestorica su Jugaša koja su u Dubrovnik donijela svjetsko zlato. Sandro Sukno i Andro Bušlje nekad su bili članovi dubrovačke momčadi pa ako ćemo tako gledati, Jug je u pobjedi protiv Mađarske u finalu Svjetskog prvenstva imao osmoricu 'svojih'.

Stradun je gorio u nedjelju navečer nakon što su se svjetski vaterpolski prvaci vratili iz Mađarske, preko Zagreba u Dubrovnik.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nešto iza ponoći i trideset minuta, slavlje je eruptiralo, piše dulist.hr

Sa zastavama, ogromnim osmjehom popraćeni Jugovom himnom “Tre, tre, trese se tko u Juga dirne” popeli su se ispred sv. Vlaha svjetski vaterpolski prvaci, sadašnji i bivši igrači VK Jug CO.

- Hvala što pronosite ime našega Grada svijetom. Činjenica je kako je pola momčadi ovdje, to nam govori koliko je vaterpolo vezan za Grad - rekao je gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković.

- Ponosni smo na vaterpolsku reprezentaciju, ali posebno na naših osam mladića. Čestitam vam što se na vrhu vaterpolskog svijeta - kazao je župan Dubrovačko neretvanske županije Nikola Dobroslavić.

Kao uvertira ovog veličanstvenog dočeka dubrovačkih svjetskih prvaka na skaline ispred sv. Vlaha stalo je i Jugov pomladak. Mlađi kadeti V.K. Juga u nedjelju su osvojili Kup Hrvatske koji se odigrao na zagrebačkoj Šalati.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ojhrvatskamati 31.07.2017.

    Miii Hrvatiii!!!!!

  • 31.07.2017.

    Tako mali a tako mocni :)

  • krupa 31.07.2017.

    Bravo hrvatskom Dubrovniku, zlatni prvaci su zaslužili srdačan doček, svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare